HH.ORG na Torze - Krótka wizyta na torze w Wyrazowie i jej smutny koniec...
mi - Nie 31 Maj, 2009 Ja wczoraj padłem, dziś nieco późno wstałem, ale już jestem i piszę!
Ogólnie było mega, jak zwykle na wyrazowie zresztą. Szkoda tylko warszawy, że dała... Yyyyy... Że nie mogła wpaść, ale nic to - koniec tabeli na Was poczeka jeszcze przez moment
Marek23 napisał/a:
Było mistrz, atmosfera super, nikt się na mnie nie wkurzał, że cały czas chciałem jeździć czyimś samochodem
A chcialeś? Nikt chyba nie zauważył
michool_vt napisał/a:
kuref ale było wyjebiscie to mi sie w baniaku nie mieści
z ryja mję to wyjmłeś!
GeKo napisał/a:
Było przyjechać leniu, tak naprawdę porządne jeżdzenie sie zaczeło o 11 a skończyliśmy chyba przed 18
O 11?! Wtedy jeszcze chyba w Sosnowcu byliśmy
strick napisał/a:
Maras a teraz powiedz, jakim autem najlepiej na mokrym sie jezdziło
Moim pugiem, proste!
Janusz napisał/a:
Mi który ma bardzo zwinne raczki
nie nerf mnie - wciąż mam ręce podrapane, że o ranach odszczotkowych nie wspomnę...
GeKo napisał/a:
Nikt nie myślał o foceniu, wszyscy napinali
Ja miałem mój plecaczek ze sprzętam... Nawet go nie wyjąłem z bagażnika mecenasa, jak napinam - za bardzo mi się ręcę trzęsą i nie focę
Marek23 napisał/a:
Jeśli chodzi o czasy to jestem w szoku jak wyrównany był poziom, ogólnie jednak 205tki zniszczyły czasowo i driftowo
tyle to my wiemy bez testów...
Co pamiętam + co już napisaliście:
(a gdzie saxiory, clio, no i mecenas?!)
- Geko - 43.26
- MarekS3 205 dżona, (r888 na przedzie?) - 43.3
- Dżą 205 swą (r888 na przedzie?) - 43.4?
- Mi (1.3 BAR z tyłu ) - 43.45?
- MarekS3 Deltą Barta - 43.98
- Jacek Czajka Mini - 44.9
...aaaa, jeszcze jedno - niech jeszcze ktoś powie złe sowo o frytkach - znajde i zajebe, jasne? fydi - Nie 31 Maj, 2009 http://picasaweb.google.p...gWyrazow300509#mi - Nie 31 Maj, 2009
szczotka morderca Anonymous - Nie 31 Maj, 2009
Rozyebauo mnie
Żałuje że mnie nie było 106 - Nie 31 Maj, 2009 zmierz mi czas
kto byl srebrnym sportem?leon - Nie 31 Maj, 2009 Adrian - Geko's friendmi - Nie 31 Maj, 2009 MarekS3 walczy:
A może by ktoś zmienił tytuł tematu, hę? kubas - Nie 31 Maj, 2009 eeeeejj co sie stalo z cordoba !! michool grill ma wrocic !Anonymous - Nie 31 Maj, 2009
mi napisał/a:
MarekS3 walczy
Hiehie, miałem dokładnie to samo na tym zakręcie Anonymous - Nie 31 Maj, 2009 fajnie ... czemu nie wrzuciliście Wyrazowa do kalendarza "torowego" 2009?michool_vt - Nie 31 Maj, 2009
Marcel 08 napisał/a:
fajnie ... czemu nie wrzuciliście Wyrazowa do kalendarza "torowego" 2009?
bo by przyjechało 5 osób
koleś od toru mówił, że w ciągu miesiąca jakaś firma ma ogarnąc pobocza toru, wyrównać cała powierzchnie obok asfaltu, będzie można wylatywać z asfaltu ile dusza zapragnie Anonymous - Nie 31 Maj, 2009 Anonymous - Nie 31 Maj, 2009 czy to na prawym nie tim strick ktorego tak wielbi sukinkot?Anonymous - Nie 31 Maj, 2009 norlanie wyglądaja jak Flip i Flap Loko - Nie 31 Maj, 2009
michool_vt napisał/a:
na mokrym, najszybszy był kolega (adrian?) z clio sporta
i ziom martina w białym rallye, który prawie nie zjeżdżał z toru
Ziom martina nie był zbyt szybki na mokrym, robił 51-52 sekund
GeKo napisał/a:
Adriana chyba nikt nie pomierzył na mokrym, ale musiał mieć rewela czas biorąc pod uwagę jak toyo kleiło.
Pomierzył pomierzył, i to dużo kółek, na początku mam sporo czasów 52 , potem dużo 50 i pomiędzy nimi jest jedno 48,40 to najlepszy czas.
Generalnie czasy które mam w telefonie plus to co już napisane: