michool_vt - Pon 06 Lip, 2009 zakladaje pimpa kuref!!Bad-i - Pon 06 Lip, 2009 czy ktoś może wrzucic zdjecia tego materiału na clio maxi Misiek_lbn - Pon 06 Lip, 2009 dzizas, boski sprzęt...
i ta maska otwierana do góry...
piękne felgi z rancikiem, miałem takie same
aaaaaaah, kiedyś zagości u mnie jakieś klyjo jeszcze
gratuluję i nie popsuj go !! pP - Pon 06 Lip, 2009 dajesz PIMPA!!!Bad-i - Pon 06 Lip, 2009
pP napisał/a:
dajesz PIMPA!!!
zgłoś się do MI fydi - Pon 06 Lip, 2009 ej pimp będzie jak się przejadę na razie nie ma co pisać OSKAR - Pon 06 Lip, 2009 o kurew Szczena mi opadla.
nie lubie ciebie i twojego willego
Bo kurna ja tu saxo chce sprzedac i inny upalacz rwd,a ty mi tu sieczke w bani robisz !!!
Oczywiscie pozytywna CHRZANEK - Wto 07 Lip, 2009 No... Borewicz...
Gratulacje że złapałeś tego: BinLadena.
Nagrode jak zwykle podzielimy.matt - Wto 07 Lip, 2009 fydi, ale Cie chyba musi [coś] strzelać, że wymarzona fura stoi pod domem a tu przejechać się nie za bardzo jest jak
btw. felgi wyglądają jak nowe, silniczek też super czysty, ja cie nie mogę ale k-mart auto wyhaczył
pozdr. mattLoko - Wto 07 Lip, 2009 No willi na prawdę jest w fajnym stanie podotykaliśmy go dzisiaj co nie co i robi bardzo dobre wrażenie k-mart - Wto 07 Lip, 2009 pieknie
zazdroszcze! Młody Papież - Wto 07 Lip, 2009 super! gratulacje, ze wkońcu się udało...
my z Mi byliśmy wczoraj w Kraku... jakbym wiedział że masz już willa to podskoczylibyśmy chociaz na chwile Anonymous - Wto 07 Lip, 2009 ajajajajajaj Nie chcesz mnie adoptować może ???Janusz - Wto 07 Lip, 2009
Misiek_lbn napisał/a:
i ta maska otwierana do góry...
Widziałeś kiedyś żeby się maska w dól otwierała?? Misiek_lbn - Wto 07 Lip, 2009 chodziło mi o to że do przodu kurka mać no
nie czepiaj się tak bo Cię inne dzieci nie będą lubiły