106 - Wto 14 Lip, 2009 8mpixsaxorulez - Wto 14 Lip, 2009 moja motorola Z10 takie robiBad-i - Wto 14 Lip, 2009 tak tak, a na Majka zdjęciu planet nokia Michał - Wto 14 Lip, 2009 ty zyebany ryju, tak sie moze nazywać strona
co za ignorant. Wkurzyłeś mnie teraz na maxa. Zniszcze cie 7 sierpniaBad-i - Wto 14 Lip, 2009
Michał napisał/a:
Zniszcze cie 7 sierpnia
obys dotrzymał do 7go końska ssawko jozekrj - Pon 14 Wrz, 2009 dobra chłopaki i dziewczyny
potrzebuje w najbliższym czasie zmienić telefon
mam do wyboru :
HTC Magic
SE C905
SAMSUNG i900 omnia
----------- Ultra Touch
---------- Pixon
iPHONE 3G
NOKIA E71
i w sumie nie wiem co jeszcze
w chwili obecnej mam Nokie 6300 ( z której byłem zadowolony teraz już trochę mniej) i HTC m650 który ma windę i GPS ( czyli bardzo sprawnie korzysta się z auto mapy) i z niego jestem bardzo zadowolony
może jesteście w stanie polecić jakiś aparat tylko taki w rozsądnej ceniePiTT - Pon 14 Wrz, 2009 Samsung mi zupełnie nie przypasował, miałem Omnie to kilka razy miałem ochotę rozwalić ją o ziemię, ciągłe wieszanie i mało precyzyjny ekran doprowadzał mnie do furii
Ajfona miałem od pierwszego modelu 2g, potem 3g a teraz używam 3gs - jest zdecydowanie najszybszy z nich wszystkich
ekran perfekcyjny, jedynie może irytować konieczność posługiwania się itunesem do zgrywania muzy itd.
HTC nigdy nie miałem - nie doradzę
z Nokii najfajniejszy był model N95 8GB - bardzo fajny telefon, ale trochę brakowało mi w nim większego dotykowego ekranu
na chwilę obecną wybieram Ajfona... znowu jozekrj - Pon 14 Wrz, 2009 no właśnie N95 jest dla mnie tragiczna cegła
iPhone podobno jest strasznie ograniczony, to prawda ze nawet BT nie łączy z innymi telefonami oprócz jabłuszka
a jak jest z SE C905 ogólnie chyba najbardziej by mi pasował jako zwykły tel. jak jest z tymi oznaczaniem w SE (C,W,G, P) nie kumam tego
Omnie 8gb ma mój ojciec i w sumie sie nie zawiesiła ani razu , dla mnie ma ta zaletę ze jest na windziebizon - Pon 14 Wrz, 2009 omnia podobno jest dobra, ale po zmodzeniu przez ogarnietego uzytkownika. poniewaz nie lubie meczacych w uzyciu fonow, to tez mialem ochote roztrzaskac o sciane.
szkoda, ze nie masz tam htc hero. jak nie lubie takich fonow, to ten zrobil na mnie mega wrazenie.Michał - Pon 14 Wrz, 2009 jeśli chodzi o SE to moge śmiało powiedzieć że jestem małym friken na punkcie tej marki.
Dla mnie nie istnieją inne telefony.
Zawsze byłem przeciwnikiem IPhona. Ale ostatnio sie do niego przekonałem, wręcz nastąpił zwrot o 180 stopni. Ładny, szybki, super dotykowy ekran . Ale i tak go dyskwalifikuje jedna bardzo wkurzająca mnie rzecz. Jest masakrycznie nie poręczny. W to lato robiłem dużo zdjęc, smsy itd jadąc eskłortezem wlasnie z IP i dla mnie to masakra. Odpada
HTC podobno bardzo dobry, mówie podobno bo tylko czytałem.
Nokia odpada od razu - zawiesza sie, duża, WOLNA ...
A co do SE.
jesli sie bawiłeś k800, k810, k850 to c905 jest to następne rozwiniecie z mega aparatem. Ja bym brał w ciemno, w sumie sam chciałem sobie takiego kupić ale cena jeszcze zabija. Szybki, nie zawiesza sie, dla mnie mega intuicyjny interfejs, fajny ekran, no i aparat który kopie jajca wraz z połączeniem z lampą błyskową ( c905 ma wogóle dwie lampy, jedna ledowa, a druga to flash )
Jedynie co mnie martwi to to ze c905 jest sliderem. Moze po roku być już "rozklekotany" jak większość sliderów. Aha, c905 jest podobno super wykonany.
ps. seria C wlasnie niedawno zastąpiła serie K. Czyli telefony z technolgią CybreShotvojt3k - Pon 14 Wrz, 2009 Jak miałbym polecać to zdecydowanie idz w e71. zgrabny, elegancki, qwerty- o ile Ci potrzebny, chyba z tych wymienionych najciekawszy.
ajfona mialem 3G, i był dla mnie poprostu niewygodny...
aktualnie e66 choć chodzi mi po glowie juz e71 (chyba z racji wiekszego ekranu, i qwerty..) CHRZANEK - Pon 14 Wrz, 2009 Ja popieram Michała.
Mam "cegłe" N95 8Gb, ale tęsknie za SE (miałem K800i), zjednego i drugiego rozmawia się tak samo ale jezeli chodzi o multimedialność to SonyEricson bije Nokie o klase a może dwie ?
A jak nie potrzebujesz bajerów to kup sobie alcatela lub sagema za 99pln - też pogadasz i sms'a napiszesz.bizon - Pon 14 Wrz, 2009 albo zaszalej i wez to KLIK
599zl i nagrywanie TV, o innych detalach nie wspomne strick - Pon 14 Wrz, 2009 Jezeli lubisz robic zdjecia to tylko SE.
Wg mnie jest tez o wiele łatwiejszy w obsłudze, znaczy szybciej znajdziesz to czego szukasz...106 - Pon 14 Wrz, 2009 hmmm mam teraz se. brakuje mi w nim tego co bylo w symbianowej nokii - mozliwosc
rozpisania zadan z kalendarza na "pulpicie" telefonu tak by bylo to widoczne caly czas.
w se jest terminarz ale zeby zobaczyc wpisy trzeba wejsc w menu... nokia ma to jednak
lepiej rozwiazane