Michauuu może pojedziemy Twoim w rally (super) sprincie?
czy zacznie kopcić ? Michał - Wto 06 Lis, 2007 ziom, zastanawiam sie nad tym. Zasłona dymna i ogień Mick - Wto 06 Lis, 2007
Michał napisał/a:
ziom, zastanawiam sie nad tym. Zasłona dymna i ogień
ciekawe czy nas puszczą bez kasków.. bo mój niestety w garażu markach jest... Michał - Wto 06 Lis, 2007 ja moge podwiesc wam orzeszka ...Mick - Wto 06 Lis, 2007
Michał napisał/a:
ja moge podwiesc wam orzeszka ...
chyba sobie
mówiłem o tym żebyśmy razem pojechali Michał - Wto 06 Lis, 2007 twoim saxo ?Michał - Wto 06 Lis, 2007 ja bym pojechał ale cos mam w tylnim amorze nie tak, bardzo często mi dobija i nie wiem czy to amor czy sprezyna czy moze coś jeszcze innego ...Anonymous - Wto 06 Lis, 2007 ma padać snieg, a my z przodu 1 zimówka / 1 letnia @ tył lato Anonymous - Wto 06 Lis, 2007
Panowie jak ktos bedzie śmigał do nas na RS'a - BŁAGAM jak macie weźcie 4 śruby do kół - dłuższe niż seryjne .... oddam odrazu po RSie
Mick - Wto 06 Lis, 2007
Marcel 08 napisał/a:
Panowie jak ktos bedzie śmigał do nas na RS'a - BŁAGAM jak macie weźcie 4 śruby do kół - dłuższe niż seryjne .... oddam odrazu po RSie
stary pomógłbym Ci... ale w markach mam śruby... jak Ci sie chce podjechać do Marek to mógłbyś sobie wziać.. bo ja tam dziś nie zdaże pojechać... Anonymous - Wto 06 Lis, 2007 spoko własnie dzwonił mój ukochany czytaj PILOT i przyjedzie swoim pugiem i na RS odkecimy po 1 śrubce od niego i bedzie komplet Mick - Wto 06 Lis, 2007 aha,
no to spoko, ja niby tez bede swoim ale mam te krótkie śrubki... bo już zimóweczki zamontowałem...BaRtO_206GT - Wto 06 Lis, 2007 Oby tylko pasowaly...grzech - Wto 06 Lis, 2007 sa inne sruby do stalowek i do alu felg, zeby nie bylo niespodzianek.BaRtO_206GT - Wto 06 Lis, 2007 JA zeszlej zimy nie moglem nigdzie dostac srub do swoich stalowek. Przykrecilem je na sruby od alusow i bylo ok.