To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Moto nowości, plotki, ploteczki

was79 - Śro 25 Mar, 2015

Jest i cena:

Cytat:
Honda Civic Type R w wersji GT będzie w Polsce kosztować od 144 000 PLN.

Kamill - Śro 25 Mar, 2015

Chyba za nisko swojego wystawiłem :wall:
was79 - Śro 25 Mar, 2015

dopisz jedynkę z przodu - problem solved :lol2:
Anonymous - Śro 25 Mar, 2015

troszku fhuj drogo
Rasputin - Śro 25 Mar, 2015

Ja juz zamówiłem dwa bo to promocyjna cena :rotfl: Jak chcesz Liroy to ci jednego użyczę bo dwoma na raz nie pojeżdżę :]
Jakarti - Śro 25 Mar, 2015

Cytat:
Jest i cena:

Cytat:
Honda Civic Type R w wersji GT będzie w Polsce kosztować od 144 000 PLN.

a ile kosztuje nowy focus rs albo megane rs? 120-130k czyli podobnie.
strzelam bo nie znam dokladnie cen.

to jest juz hatch ktory ma 300km a nie 200km popierdolka typu clio
zdaje sie ze poprzedni focus rs tez nie kosztował 80k tylko duzo wiecej skoro uzywki byly ponad 100k.

EmerytRs2 - Śro 25 Mar, 2015

zaporowa cena.
on ma byc NA 2WD? sporo...

Poczekałbym na nową renówkę

Anonymous - Śro 25 Mar, 2015

Rasputin napisał/a:
Ja juz zamówiłem dwa bo to promocyjna cena :rotfl: Jak chcesz Liroy to ci jednego użyczę bo dwoma na raz nie pojeżdżę :]

jak masz wyjebac to wezme

Bonczek - Śro 25 Mar, 2015

Honda raczej nie zmienia swojej filozofi w tym temacie - kto ma kupić ten kupi. Niby go wzięli na Nurburg i o tym napisali, tyle ze jak Renault pobiło wcześniej best lap to przez pół roku wszedzie o tym pisali żeby przypadkiem nikt nie przeoczyl :] cena imo jak przy Hondzie - komuś kto śmiga czymś innym wydaje sie za wysoka - tak samo jak za Accorda i Legenda ;)
EmerytRs2 - Czw 26 Mar, 2015

Do tej pory najlepsze hh wychodziły spod znaku Renault takie są fakty, ostatnio następują pewne zmiany. Za duży kawałek tortu dla producentów, takiego segmentu na rynku nie odpuszcza się bez walki. W stanach sprzedaż typowo sportowych samochodów rośnie wyraźnie. Teraz każdy na całym świecie chce być FF. Trzeba być desperatom, żeby zapłacić tyle za Hondę TR. Najbardziej boli że w Hondzie żadne rabaty nie wchodzą w grę.
Znając życie nowy focus rozjedzie je na kawałki. Tak naprawdę w której klasie znajduje się taki civic?

Anonymous - Czw 26 Mar, 2015

Focus będzie najlepszy, tak jak obecnie Fiesta ST :faja:
Bonczek - Pią 27 Mar, 2015

EmerytRs2 napisał/a:
Za duży kawałek tortu dla producentów, takiego segmentu na rynku nie odpuszcza się bez walki. W stanach sprzedaż typowo sportowych samochodów rośnie wyraźnie. Teraz każdy na całym świecie chce być FF.

Duży kawałek tortu? :) co do tego maja stany?

EmerytRs2 - Pią 27 Mar, 2015

Wiesz, chyba jednak największy rynek to raz, dwa że teraz każdy producent chce mieć w swojej gamie coś usportowionego w każdym segmencie.
Qukie - Pią 27 Mar, 2015

Pamiętajmy, że Hamerykańcenie lubio heczbekóf, więc u nich ten Type R nie będzie się super sprzedawał :(
EmerytRs2 - Pią 27 Mar, 2015

a civic jest w sedanie na UsA?