HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
no name - Sob 05 Maj, 2012
kubas napisał/a:
Info od Gaydka z trasy który za namową Rasty naszego forumowego gumiarza wraca na r888: "Kubas nie mogę gadać, jest oberwanie chmury, muszę trzymać kierownicę obiema rękami."
Ja tak wracałem z Ułęża i wiem co Gaydek czuje Barejka - Sob 05 Maj, 2012 półmilona yebło zwycięzca to no name
ale zacytował kubasa, wiec to KUBAS jest zwycięzcą kaziu1985pn - Sob 05 Maj, 2012 no name, w fz100 nie da sie właśnie lepszego obiektywu a jasność nie powala niestety na zoomie.Barejka - Sob 05 Maj, 2012 r888 wcale nie jest taka zla, w zimie zdarzylo sie jezdzic po sniegu inie bylo tragedii no name - Sob 05 Maj, 2012 Barejka, śnieg to nie kałuże.
Na deszczu zapylałem na R888 z prędkością 160-180,
w kałużach to 40-50 było już walką by utrzymać tor jazdykubas - Sob 05 Maj, 2012
Barejka napisał/a:
półmilona yebło zwycięzca to no name
ale zacytował kubasa, wiec to KUBAS jest zwycięzcą
Agree!no name - Sob 05 Maj, 2012 Jakie pól miliona ?Michał - Sob 05 Maj, 2012 Panowie , jak bylo ? Moze ktos relacje zdac ? Focie jakies ?Barejka - Sob 05 Maj, 2012 no name, pol milona postow
Michal na poprzedniej stronie trzeci post od dolu jest link budzik - Sob 05 Maj, 2012 Pozdro z pociagu do Wrocka
Towarzysko bylo mega spoko
MOje foto po weekendzie,wiktor cos tez pstrykal no name - Sob 05 Maj, 2012
Barejka napisał/a:
pol milona postow
To mój był ten półmilionowy ?PiTT - Sob 05 Maj, 2012 dostałem info od Kamila i Wiktora że było spoko, więc mogę spać spokojnie
foty spoko, czekam na więcej Jakarti - Sob 05 Maj, 2012 Nic nie rozumia...rasta - Sob 05 Maj, 2012
kubas napisał/a:
Info od Gaydka z trasy który za namową Rasty naszego forumowego gumiarza wraca na r888: "Kubas nie mogę gadać, jest oberwanie chmury, muszę trzymać kierownicę obiema rękami."
A my zostaliśmy w domku na torze i właśnie popijamy Balentajnsa razem Pati i Ciachem,
A sama impreza to kpina Marek23 - Sob 05 Maj, 2012
Cytat:
A sama impreza to kpina
Szkoda,liczyłem na jakieś fajne wyniki i potwierdzenie tego,że Mors jest najszybszy na torze
Wszystko fajnie,ale taki wyjazd kosztuje konkretne pieniadze i jak orgarnizatorzy takie akcje robią to można eksplodować. Dobrze,że mnie nie było, bo by mnie k,u,r,wica wzieła.