Bonczek - Śro 02 Mar, 2011 O kurde, dobre, będzie w co napinać po BC 2 anjas - Czw 03 Mar, 2011 wygląda mega, ale BC ani w BC2 nie grało mi się jakoś zajebiście.
Może za duży realizm?
W COD jest naparzanka!!!! Jakarti - Czw 03 Mar, 2011 przeciez krzyczał AR PI DZI - jakis ziomek PG?
umar i filmik sie skonczyl
bez sensuJakarti - Pią 04 Mar, 2011 wczoraj pogralem chwile w assassina i podoba mnie sie.
polecam
szanetk-mart - Pią 04 Mar, 2011 Ktos tu sie interesuje koszykowka i grywa w NBA 2K11?
Kurde nie mam juz przeciwnikow na necie i troche mi sie nudzi pP - Pią 04 Mar, 2011
k-mart napisał/a:
Ktos tu sie interesuje koszykowka i grywa w NBA 2K11?
właśnie wczoraj widziałem ze grasz i nie wierzyłem.. to co będzie fight? k-mart - Pią 04 Mar, 2011 w sumie caly czas w to gram, troche kariere troche na necie
bardzo chetnie, bedac wieczorem w domu sprawdze czy bedziesz pP - Pią 04 Mar, 2011 ja dzisia odpadam.. dopiero w pon mam czas
a umiesz robić wsady?k-mart - Pią 04 Mar, 2011
pP napisał/a:
a umiesz robić wsady?
co masz na mysli, w grze czy na zywo?
kiedys potrafilem, ale od dawna nie gram w kosza. probowalem w ostatnie lato, nie wiele brakowalo zefir - Pią 04 Mar, 2011 2k11 polecacie??
moze sobie pokupie k-mart - Pią 04 Mar, 2011
zefir napisał/a:
2k11 polecacie?
jedyna fajna koszykowka, nba live nawet nie ma co porownywac.
jest masa opcji trybu gry, naprawde polecam.
ale nie sciagaj demo, bo nie oddaje poziomu gry was79 - Pią 04 Mar, 2011
zefir napisał/a:
moze sobie pokupie
i skończysz ją w dwa dni Jakarti - Nie 06 Mar, 2011 dobra update assassinowy..
gra nadal jest git ale troche wkurzajace zadania zrecznosciowe jak te krypty przodkow i cos tam jeszcze.. w momencie gdy np otworzy sie bramę widok zmienia sie tak, ze juz nie jest "zza pleców" tylko tak jakby z 3 osoby.
krew sie leje grubo strugo was79 - Nie 06 Mar, 2011 w którą część grasz? ja polecam brotherhood - jest miodnie. Przeszedłem do końca i jest naprawdę duuużo godzin zabawy Jakarti - Nie 06 Mar, 2011 w "dwojke" , assassin creed 2.
1476 czt 78 sie zaczyna.