michool_vt - Śro 06 Sie, 2014 http://www.cycleshop.pl/r...wer,id1047.html
pampers i szelki to podstawa! PiTT - Śro 06 Sie, 2014 a czemu nie klasyczne spodenki?
pytam powaznie... zawsze łatwiej w razie potrzeby klocka postawić w krzaczorach michool_vt - Śro 06 Sie, 2014 po pierwsze lans
po drugie mozesz pokazac jaką masz wielką faje
po trzecie w tego pampersa nie ładujesz klocka, i mięciutko jedziesz 500kilometrow i rów nie boli
po czwarte aerodynamika
po piąte jak masz szelki to nie widać Ci rowa i gumka nie gniecie bebzonapP - Śro 06 Sie, 2014 pitt jak kupisz to wrzuć plis fotkę jak przymierzysz PiTT - Śro 06 Sie, 2014
pP napisał/a:
pitt jak kupisz to wrzuć plis fotkę jak przymierzysz
jara Cię widok fajki w gaciach? Jakarti - Śro 06 Sie, 2014 michool_vt - Śro 06 Sie, 2014 Jakarti, dorzuć pampersa i masz model idealny pP - Śro 06 Sie, 2014 nie. też chce sobie takie body kupić i chce zobaczyć jak leży
PiTT - Śro 06 Sie, 2014
pP napisał/a:
nie. też chce sobie takie body kupić i chce zobaczyć jak leży
to złego modela wybrałeś pP - Śro 06 Sie, 2014 to może kamil?Kamill - Śro 06 Sie, 2014 Mam takie zielone i co z tego, to moja prywatna sprawa.Janusz - Śro 06 Sie, 2014
Kamill napisał/a:
Mam takie zielone i co z tego, to moja prywatna sprawa.
Mam takie zielone i co z tego, to moja prywatna sprawa.
czyli prywatnie jesteś pedał ??
Na odwrót.Janusz - Śro 06 Sie, 2014 lesba ?? PiTT - Śro 06 Sie, 2014 dobra, dzieki za nic
najpierw intersport sprawdzilem, maly wybor, ceny zdecydowanie za wysokie jak za kawalek smiesznego worka...
decathlon i strzal w 10, na spokojnie mozna sobie przegladac i wybierac w kolorach
wybralem z ich marki btwin, spodnie z szelkami + koszulka = zadowolenie
alez milo sie teraz jezdzi jak wiaterek smyra