ziober - Sob 15 Sty, 2011 W tym rozmiarze chyba nie występowały. A nie myślałeś o Yoko a539? Wielu znajomych smiga na tych oponach i sobie je chwali. Tylko profil opony na 50
bierz r888 od przyszlego roku mega podywzka r888 r1r zostanie prawie ze bez zmian
Od kiedy ta podwyzka, zastanawiam sie nad kompletem R888 do siebie, gdzie najlepiej/najtaniej szukać oprocz allegro.pl? 195/50/15?Barejka - Sob 15 Sty, 2011 jarek-malopolska, na allegro po 250 zl, 15 cali juz 339zl Koto - Sob 15 Sty, 2011
ziober napisał/a:
A nie myślałeś o Yoko a539?
Myślałem o nich jeszcze przed zakupem poprzednich opon (pamiętam, że tu na forum były zachwalane) ale ktoś mi powiedział, że już nie produkowane i niby S.Drive jest następcą. W sumie to nawet wtedy tego nie sprawdziłem.jarek-malopolska - Nie 16 Sty, 2011
Barejka napisał/a:
jarek-malopolska, na allegro po 250 zl, 15 cali juz 339zl
no właśnie wiem, dlatego ptam czy gdzies taniej niż allegro.pl mozna dostac.. W sumie poki co jestem bez kółek na lato jednak wole zakupić 15" wasq - Nie 16 Sty, 2011 powiem tak ciezko bedzie
jesli tylko komus zostaly zapasy to masz szanse kupic taniej
a tak r888 dopiero jada
jak tylko bede mial aktualne cenniki to zrobie (mam nadzieje) dobra oferte dla forum jarek-malopolska - Nie 16 Sty, 2011
wasq napisał/a:
jak tylko bede mial aktualne cenniki to zrobie (mam nadzieje) dobra oferte dla forum
Passenger - Wto 18 Sty, 2011 Czy macie może doświadczenie z semi-slickami Federal?
Jak wypadają w porównaniu do R888?
Cena semi-slicka 595Rs-R w rozmiarze 225/40/18 w porównaniu do R888 jest rewelacyjna.
Około 250 pln taniej na sztuce...kosmita - Wto 18 Sty, 2011 Passenger, czytałeś co jest napisane na stronie producenta? Wychodzi na to, że RS-R to jest coś między oponą UHP a semi slickiem, dlatego jest tańsza niż R888. Odpowiednikiem R888 będzie FZ-201 i FZ-202.Passenger - Wto 18 Sty, 2011 Czyli 595 Rs-R to raczej odpowiednik R1R... Nazywają ją jednak semi-slickiem...Passenger - Śro 19 Sty, 2011 Jeździł ktoś z Was na tych Federalach? Albo zna jakieś opinie...?
Warto brać?Yarko - Śro 19 Sty, 2011
Passenger napisał/a:
Jeździł ktoś z Was na tych Federalach? Albo zna jakieś opinie...?
Warto brać?
Kiedyś prawie je kupiłem, ale okazało się, że są jakies problemy z dostępnością i zdecydowałem się na R1R. Uzyskałem kilka ciekawych informacji nt. tych opon od racingtires i generalnie jest to twardsza mieszanka od R888 i R1R, na mokrym radzą sobie słabo, na suchym dają nawet radę.Rasputin - Wto 01 Lut, 2011 Zbliża się wiosna więc czas zacząć szukać odpowiednich opon.
Nie ukrywam,że Yoko są trochę za wąskie no i też cena spora.
R888 wiadomo wszyscy chwalą minus że szybko znika.
Najbardziej pasuje mi ten Markgum tylko czy miał ktoś z tą oponą (nie koniecznie w tym rozmiarze) do czynienia?
Tak jak napisałem opona tylko i wyłącznie do KJS'ów.
Chyba,że ktoś ma lepszą propozycję na lato,to słucham Bonczek - Wto 01 Lut, 2011 Może zamiast r888 federal?
http://www.racingforum.pl...topic=80369&hl=Rasputin - Wto 01 Lut, 2011 Też o nich myślałem tylko że nie mają dla mnie rozmiaru R13.
Te N-rally podobno strasznie mają miękkie ścianki przez co w zakręcie szorujemy prawie felgą.