Jakarti - Pon 28 Lut, 2011 a ja sobie ogarnalem wczoraj Assassina Creeda numer 2.
popędziłem wczoraj ze 4 rozdzialy i fajna gierka. caly czas sie jej ucze bo mozliwosci wiele a fabula goni
fajne jest wtapianie w tłum
fajne sa dziffeksy
fajne okradanie ludzi
fajne bójki tylko trzeba to ogarnac.. bo mozliwosci i technik wiele
fajne widoczki
skoki wiary beznadziejne
smieszne sa te skoki po belkach, masztach itd.. trzeba ogarnac dobrze pada
nie podoba mi sie motyw przenoszenia sie w czasie a'la matrix..
ogolnie mila gra, fajnie sie napina, czas szybko leci. jak ktos jeszcze nie gral to polecam.
gram na xboxie.anjas - Pon 28 Lut, 2011 oo, ja też zacząłem grać w AC II, fajna opcja, dużo lepszy niż jedynka.
Zwracam honor Kejmartowi! Vlodarsky - Pon 28 Lut, 2011 oj to ja muszę jedynkę nadgonić i lecieć po IIanjas - Pon 28 Lut, 2011
Vlodarsky napisał/a:
oj to ja muszę jedynkę nadgonić i lecieć po II
na PS3 jest teraz fajna opcja bo można to mieć za 20 zeta (z PSN).
Co prawda oficjalna cena to 100 ale jak się zbierze 5 (a tyle razy można pobrać) osób to cena dzieli się na 5 Jakarti - Pon 28 Lut, 2011
anjas napisał/a:
oo, ja też zacząłem grać w AC II, fajna opcja, dużo lepszy niż jedynka.
Zwracam honor Kejmartowi!
Vlodek,
numer 2 jest identyczny jak czesc pierwsza. mowie to na podstawie tych kilku minut gry u Ciebie.
Anjas,
jakie to ma roznice?was79 - Pon 28 Lut, 2011 szybkie pytanie:
czy w black ops trzeba jakiś kod do multi? bo chce kupić używkę i nie wiem czy multi będzie chodzić?anjas - Pon 28 Lut, 2011
Cytat:
szybkie pytanie:
czy w black ops trzeba jakiś kod do multi? bo chce kupić używkę i nie wiem czy multi będzie chodzić?
nic nie czeba, kupujesz i napinaszanjas - Pon 28 Lut, 2011
Jakarti napisał/a:
Anjas,
jakie to ma roznice?
jedynka była nudna
a serio, tu są ciekawsze misje, wszystko moim zdaniem dzieje się trochę szybciej. Można kupować bronie, ciuszki k-mart - Pon 28 Lut, 2011
anjas napisał/a:
oo, ja też zacząłem grać w AC II, fajna opcja, dużo lepszy niż jedynka.
Zwracam honor Kejmartowi!
Dopiero teraz zrozumialem co rano przeczytalem. Ale nadal nie wierze co czytam! was79 - Pon 28 Lut, 2011
anjas napisał/a:
Cytat:
szybkie pytanie:
czy w black ops trzeba jakiś kod do multi? bo chce kupić używkę i nie wiem czy multi będzie chodzić?
nic nie czeba, kupujesz i napinasz
anjas - Pon 28 Lut, 2011
was79 napisał/a:
go go go to se pogramy! iQ - Pon 28 Lut, 2011 Taki jest mega ten Black Ops w multi? Chyba musze pozyczyc od znajomego ;was79 - Pon 28 Lut, 2011 Jawohl Anjasie - zalicytowane - wygrane - przelew właśnie poszedł anjas - Pon 28 Lut, 2011
iQ napisał/a:
Taki jest mega ten Black Ops w multi? Chyba musze pozyczyc od znajomego ;
Modern Warfare było lepsze. MWII też.
Ale i w COD da się popykać Michał - Śro 02 Mar, 2011 Andrzej
+1
ale, luknij na to ...