To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Moto nowości, plotki, ploteczki

was79 - Wto 03 Mar, 2015

Nie chce mi sie szukać, pokonał megana i leona?
B-Rey - Wto 03 Mar, 2015

Pokonał o 4s ostatni rekord (Megane 275). Ale mi się coś zdaje, że do dupy ten kierowca jak na te zawody.
Bartli - Wto 03 Mar, 2015

Szkoda tylko że to wideo śmierdzi na kilometr ;) W 8 minucie nagle obraz się ucina i jest wklejony jakiś inny przejazd, a czas dalej leci tak samo... :devil:
Marek23 - Wto 03 Mar, 2015

Te czasy na ringu są nic nie warte. Ale dla przeciętnego konsumenta to może jest jakiś marketing.
B-Rey - Wto 03 Mar, 2015

Bartli napisał/a:
W 8 minucie nagle obraz się ucina i jest wklejony jakiś inny przejazd, a czas dalej leci tak samo... :devil:

Honda pisze, że to jakiś błąd siw wkradł i wrzucią wkrótce normalny film. Z drugiej strony, to po chuj ten wrzucali jak wiedzieli, że każdy wychwyci to ucięcie.

Marek23 napisał/a:
Te czasy na ringu są nic nie warte. Ale dla przeciętnego konsumenta to może jest jakiś marketing.

Masz na myśli to, że takie "rekordy" nie są jakoś tam znormalizowane (np. opona taka i taki kierowca itp.)?

Bonczek - Wto 03 Mar, 2015

Marek23 napisał/a:

True that!

Marek23 - Wto 03 Mar, 2015

Tzn,że przede wszystkim ten tor jakby nie było premiuje moc,więc wystarczy dobrze nabuchać auto koniami i czas sie robi. Po drugie trochę partii jest tam bardzo szybkich,więc podsterowne auto jeszcze spięte "sportowym esp" na tych partiach zrobi czas, przy czym auto może wcale nie być fajne jeśli chodzi o skręcanie.
Ok, nigdy nie byłem na ringu, ale podejrzewam,że nawet taka ustawiona jak niemiecki czołg octa po programie rozgromiła by tam połowe hot hatchy. A czy to oznacza,że auto warto kupić na TD? Oczywiście,że nie.

Ring według mnie robi robotę może w ocenie bardzo mocnych rwd i takich aut. Ale oceniać tam hothatche, jakby nie było nabuchane mocą jest bezsensu.

Ale w branży motoryzacyjnej jest dużo takich stereotypów czy też "prawd"która nic nie mają wspólnego z prawdziwym zapierdalaniem samochodem.

Do mnie ten type R nie przemawia. Przy tej mocy,żeby to był sportowy samochód to musi już byc awd. Projektowali to tyle lat...nawet Ford w końcu jakieś tam awd do rs wsadził, bo golf R jakby nudny nie był robi robotę jako dupowóz.

Alexxx - Wto 03 Mar, 2015

Marek23 napisał/a:

Co Ty gadasz?! Tylko N-ring się liczy!

Kenet - Wto 03 Mar, 2015

Marek23 - Śro 04 Mar, 2015

Tor jest na swój sposób mega kozack i jako jedyny tor mnie bardzo kręcii,ale czas na nim w przypadku fwd daje mało informacji o tym jak auto jeździ. Skończyło się na ponad 300 koniach w fwd, bo sie tam ścigają. Ale być mozę ja się boję szybkich zakrętów i dlatego tak ten tor krytykuję :rotfl:
PiTT - Śro 04 Mar, 2015

i co z tego ze ctr czy megane ma taki czas na ringu, mysle ze tu fajniej by sie sprawdzila Tsukuba do faktycznego porownania czasow tego typu aut
pomijam to ze 95% uzytkownikow pozniej wykorzysta ten czas ringowy to pochwalania sie na fejsuniu i przyatakowaniu paru rond nieco szybciej niz przecietny Kowalski w swojej dacii

kamil - Śro 04 Mar, 2015

Marek ma trochę racji... Od kilku lat marki uwielbiają wykorzystywać ring do taniego Buzzu marketingowego w sieci. Ostatnio Duster chwalił się jak szybko pokonuje teren przy Ringu do zakrętu KUMHO drogami technicznymi. Na razie ma rekord. Nikt wcześniej suvem nie robił takiego testu.
Kamill - Śro 04 Mar, 2015

:rotfl:
Kenet - Śro 04 Mar, 2015

Jestem w stanie się założyć, że poprawie to Fabią (tzn czas tego Dustera).
karoluPL - Śro 04 Mar, 2015

A jest tam asfalt czy nie ? bo jak nie to biore swoją pandziore 4x4 i wkraczam do boju :rotfl: