zefir - Pon 21 Lut, 2011 lecisz na kierze czy padzie?? moze sie zastanowie w takim razie,
a jakies opinie nfs: Shift i kiera???vitesse - Pon 21 Lut, 2011 na kierze gram, choc musze stwierdzic ze jedynka byla bardziej wymagajaca pod wzgledem jazdy, w polaczeniu z super dzwiekami wrazenia byly super w dwojce, tego brak
NFS na kierownice to chyba wogole sie nie nadaje, no chyba ze te nowszezefir - Pon 21 Lut, 2011 chodzi mi o shift )k-mart - Czw 24 Lut, 2011 Anjas znowu mial racje, Assasins Creed III jest calkiem niezle k-mart - Pią 25 Lut, 2011 bum cyk cyk a tu 9h przed ps3 minelo.
chyba musze isc spac.iQ - Pią 25 Lut, 2011 Zapowiada sie bardzo ciekawie Gral ktos w 1sza czesc NFS Shift?
anjas - Pią 25 Lut, 2011
iQ napisał/a:
Gral ktos w 1sza czesc NFS Shift?
ja grałem, całkiem fajny był kosmita - Pią 25 Lut, 2011 Panowie się chwalą, że innowacje itd. ale gdzieś już te innowacje widziałem.was79 - Pią 25 Lut, 2011
anjas napisał/a:
iQ napisał/a:
Gral ktos w 1sza czesc NFS Shift?
ja grałem, całkiem fajny był
Dla mnie też jak najbardziej o.k. i nowego też pewnie kupię. Jedyny zarzut to, że jakoś nierównomiernie narastał poziom trudności. Do pewnego momentu spoko, a nagle doopa i nie umiałem nawet w pierwszej 5 przyjechać wasq - Pią 25 Lut, 2011
kosmita napisał/a:
Panowie się chwalą, że innowacje itd. ale gdzieś już te innowacje widziałem.
najwieksza inowacja to usuniecie NFS z nazwy bizon - Pią 25 Lut, 2011 przycialem w demo dragon age 2, bedzie dobrze, nie moge sie doczekac premiery
jedyny minus, tej czesci nie zamierzaja dubbingowac, a to bylo swietne w pierwszej was79 - Nie 27 Lut, 2011 W oczekiwaniu na L.A Noire, Dirta3 i nowego NFS postanowiłem nadrobić zaległości.
Pożyczyłem od kumpla COD modern warfare 2 - fajna gra, ale żeby dać radę przejść singla w nieco ponad 5 godz to lekka przesada anjas - Nie 27 Lut, 2011
was79 napisał/a:
Pożyczyłem od kumpla COD modern warfare 2
możem po sieci sieknąć 106 - Nie 27 Lut, 2011 ja gram z cora w little big planet 2 DeeS - Nie 27 Lut, 2011 zobaczymy jak to bedzie z shiftem 2 , jednak kazda ich seria nie zagoscila u mnie dluzej niz jeden dzien. Chodzi o prowadzenie auta we'll see!