gdzie ?? i czy jaki¶ fajny ?? bo nie wiem czy mi warto dymac po niego do wawy
To nie w wawie to w Rykach, wpadaj ¶miało na ułężu jeszcze to na Ciebie czeka
M - Pi± 13 Cze, 2014 Gratki Kenet, ładny rower. Jestem pewien że także w dobrej cenie leszq - Pi± 13 Cze, 2014 Słusznie Kenet, w tym budżecie praktycznie nie ma różnic, a Kross ma bdb stosunek ceny do tego co się dostaje.Kenet - Sob 14 Cze, 2014 Ogólnie polecam - dzi¶ jeĽdziłem po lesie, placu budowy, piasku, kostce, asfalcie i betonie - idzie po wszystkim. Opona to takie rowerowe R1R.
Co¶ czuję, że jutro na kacu trzeba będzie się pokręcić po zielonych terenach
Jedyny minus to to siodło - chyba wiem jak się musi czuć Sasha po dniu zdjęciowym z Rocco Ale pewno idzie się przyzwyczaić.qbus - Sob 14 Cze, 2014 Wszystkie Krossy maja takie same siedzenia. Jak bedziesz jezdzil po asfalcie to sie przyzwyczaisz... jak po terenie to nie ma opcji, ja kupilem swój przed swietami Wielkanocnymi, zrobilem na nim z 300 km... ogolnie bez pierdzielenia tez poszedlem i wzialem nowego Crossa Hexagon z półki... najwyzszy model z jeszcze hamulcami typu V-Brake... brakuje mi w nim tylko blokady amortyzatora M - Sob 14 Cze, 2014 Dupa poboli 3 dni i przestanie, zawsze tak jest jak sie długo nie jezdziictus - Pon 16 Cze, 2014
skradziony w czwartek...
jakby ktos natrafil na "okazje" to prosze o kontaktwas79 - Pon 16 Cze, 2014 Złodzieja spotka kara w postaci porażenia wzroku, za każdym razem jak popatrzy na te białe opony anjas - Pon 16 Cze, 2014
ictus napisał/a:
skradziony w czwartek...
jakby ktos natrafil na "okazje" to prosze o kontakt
kiedy¶ widziałem taki na allegro za 1000 (też chyba juma). Ile Ty chcesz?
miałem kurdej identycznego na studiach MoRToN - Wto 01 Lip, 2014 Słuchajcie szukam czego¶ dla dziewczyny jaki¶ miejski rower ale chyba fajnie jak by miał jakie¶ lżejsze przełożenia co by czasami pod górę podjechał.
Nie mam kompletnie pojęcia w tej kategorii, co¶ kto¶ ma ?