To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [INFO] Co, gdzie,kiedy?

roj - Pią 04 Lis, 2011

[quote="Greg"]A ile teraz bierze "standardowo"? Kiedyś było po 100 PLN, potem jeździłem po chyba 130 (?) za godzinę.

Jakieś szczegóły co do 12-go? Czyja to pojeżdzawka? Ile kasy? Ktoś się wybiera?[/quot
To ja albo na innej rozecie byłem.. Albo ze mnie zdzierał.. Albo Ty bywałeś w. Latach 80tych ;)

matt - Sob 05 Lis, 2011

na filmie coś się dzieje ale w realu z roku na rok coraz gorzej :/ nie wspomne o passacie rocznik 90 na ukrainskich blachach co często popolicyjne sztuki bywają w lepszym stanie, a odcinki mega super, ideał na 3-lige ale raczej nie prędko się jej doczekamy w naszych rejonach :wall:

pozdro fydi!, willa chyba gdzieś w krzokach schowałeś bo go nie widziałem nigdzie :>

fydi - Nie 06 Lis, 2011

matt napisał/a:

na filmie coś się dzieje ale w realu z roku na rok coraz gorze

Ja mam wrażenie, że starsze auta w tym roku jechały znacznie szybciej niż panowie w nowszych samochodach :) Szczególnie podobały mi się przejazdy włoskich zabytków ( 125p, ritmo, 124 spider i płatek w alfie)
matt napisał/a:

pozdro fydi!, willa chyba gdzieś w krzokach schowałeś bo go nie widziałem nigdzie :>

i dobrze, bo byłem alfą :) . staliśmy w dokładnie tych samych miejscach, więc pewnie nie na tej samej pętli

Jutro postaram się wrzucić więcej fotek.

Uploaded with ImageShack.us

martin.h - Pon 07 Lis, 2011

Nawet najlepszym się zdarza :/

Co do samej Imprezy (I Love Rally) to chyba nie tędy droga Panowie. Niby fajnie bo rano był sprint dla amatorów, a po południu "show" pod najwyższym budynkiem Katowic. No własnie co do show to fajnie jakby następnym razem organizatorzy zdobyli jakiś budżet i zaprosili czołowych zawodników (kiedyś zrobił tak Pan Mikrut w Chorzowie), bo na hucznych zapowiedziach się skończyło.
Sama trasa pokazówki ewidentnie faworyzowała cztero- i tylnonapędowe samochody i nawet dobrzy zawodnicy w ośkach nie byli w stanie nic zrobić. No właśnie czteronapędówki, tutaj to przemilczę bo jak ktoś nie umie jeździć z ALS'em to go wyłącza, a nie składa Lancera w rondzie na 10 razy :wall:
Całą imprezę uratowali... Promot, biała wyścigówka Pana Steć i pokaz Raka - jednego z pierwszych polskich samochodów wyścigowych.
Na konferencji "porajdowej" hitem podobno był ząb który wypadł Siemance ;D

qbus - Pon 07 Lis, 2011

Informuję wszystkich że po staraniach jakie poczyniliśmy jestesmy w stanie organizowac testy, treningi, imprezy typu co-drive lub inne formy "rekreacji" samochodowej na terenie byłej giełdy pod Zaporą w Dobczycach, zainteresowanych proszę o kontakt i ewentualne rozesłanie info w świat.

Chcemy rozpocząć również cykl treningów które zaczynamy już w ten weekend.

Cytat:
Serdecznie zapraszamy na dwie sesje treningowe zorganizowane w Dobczycach pod zaporą. Treningi odbędą się 12 i 13 listopada.

Sobota to otwarty trening na trasie o długości ok. 1400 m, na nawierzchni asfaltowej. (2 łączniki szutrowe o długości ok. 80 m) Wpisowe wynosi 150 zł, przejazdy będą przeprowadzane od godziny 10:00 do godziny 17:00.

W niedziele zmieniamy otwarty trening na formę „Time-Attack”, podczas którego każdy ze zgłoszonych zawodników będzie miał możliwość wykonania 4 przejazdów próbnych oraz 1 przejazdu pomiarowego. Dopuszcza się możliwość wykupienia dodatkowych przejazdów pomiarowych. Wpisowe wynosi 100 zł, dodatkowy przejazd 20 zł.

Ilość miejsc na oba treningi jest ograniczona, w ramach wpisowego zapewniamy ciepły posiłek. Prosimy o wysyłanie zgłoszeń na zaporarajdowa@o2.pl
W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt telefoniczny pod nr. 515-268-644 lub 608-094-750

Michał - Pon 07 Lis, 2011

o karwa, ale plakat

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

qbus - Pon 07 Lis, 2011

Oj tam oj tam :rotfl: :rotfl:
fydi - Pon 07 Lis, 2011

hehe Plakat na bogato :)
matt - Wto 08 Lis, 2011

fydi napisał/a:
hehe Plakat na bogato

... i angielski trzeba znać ;D a na serio super sprawa! pojawimy sie na pewno ale w późniejszych terminach, najwcześniej 2ga połowa grudnia, coś planujecie wtedy? może śnieg już będzie, to tak przedświątecznie można by poupalać :)

qbus - Wto 08 Lis, 2011

Można upalać od 6 rano do 22, dzień w dzień po wcześniejszym ustaleniu terminu :)

Dziś cały dzień robiliśmy przewiązki i dróżki szutrowe, generalne przygotowania do pierwszego śniegu.

jarek-malopolska - Wto 08 Lis, 2011

Kuba masz jakieś foty tej miejscówy albo filmidło? ;)
Wrobel - Wto 08 Lis, 2011

fotki
https://picasaweb.google.com/110048657430763821714/TreningDobczyce290511

a tu jakis znalezny onboard z konfiguracji jaka byla na rallysprincie
http://www.youtube.com/watch?v=6r0zU9E7efA

jarek-malopolska - Wto 08 Lis, 2011

fajnie, w zimie musze sie do was wybrac ;)
matt2rally - Sob 12 Lis, 2011

Niestety na wczorajszym ARS w Żorach nie pokleiło na ostatnim odcinku i skończyliśmy widowiskowo ^_^

Przed tym odcinkiem było pierwsze w generali przed Leszkiem Kapłanem więc trzeba było bronić miejsca. Nie wyszło :]

qbica - Sob 12 Lis, 2011

matt2rally, no toś obronił :> tam gdzie clio dachowało wypadłeś czy na ostatnim lewym do beczki?
PS trzeba było podejść pogadać :> nie widziałem że ktoś sie jeszcze od nas wybiera