roj - Pią 04 Lis, 2011 [quote="Greg"]A ile teraz bierze "standardowo"? Kiedyś było po 100 PLN, potem jeździłem po chyba 130 (?) za godzinę.
Jakieś szczegóły co do 12-go? Czyja to pojeżdzawka? Ile kasy? Ktoś się wybiera?[/quot
To ja albo na innej rozecie byłem.. Albo ze mnie zdzierał.. Albo Ty bywałeś w. Latach 80tych matt - Sob 05 Lis, 2011 na filmie coś się dzieje ale w realu z roku na rok coraz gorzej nie wspomne o passacie rocznik 90 na ukrainskich blachach co często popolicyjne sztuki bywają w lepszym stanie, a odcinki mega super, ideał na 3-lige ale raczej nie prędko się jej doczekamy w naszych rejonach
pozdro fydi!, willa chyba gdzieś w krzokach schowałeś bo go nie widziałem nigdzie fydi - Nie 06 Lis, 2011
matt napisał/a:
na filmie coś się dzieje ale w realu z roku na rok coraz gorze
Ja mam wrażenie, że starsze auta w tym roku jechały znacznie szybciej niż panowie w nowszych samochodach Szczególnie podobały mi się przejazdy włoskich zabytków ( 125p, ritmo, 124 spider i płatek w alfie)
matt napisał/a:
pozdro fydi!, willa chyba gdzieś w krzokach schowałeś bo go nie widziałem nigdzie
i dobrze, bo byłem alfą . staliśmy w dokładnie tych samych miejscach, więc pewnie nie na tej samej pętli
Jutro postaram się wrzucić więcej fotek.
Uploaded with ImageShack.usmartin.h - Pon 07 Lis, 2011 Nawet najlepszym się zdarza
Co do samej Imprezy (I Love Rally) to chyba nie tędy droga Panowie. Niby fajnie bo rano był sprint dla amatorów, a po południu "show" pod najwyższym budynkiem Katowic. No własnie co do show to fajnie jakby następnym razem organizatorzy zdobyli jakiś budżet i zaprosili czołowych zawodników (kiedyś zrobił tak Pan Mikrut w Chorzowie), bo na hucznych zapowiedziach się skończyło.
Sama trasa pokazówki ewidentnie faworyzowała cztero- i tylnonapędowe samochody i nawet dobrzy zawodnicy w ośkach nie byli w stanie nic zrobić. No właśnie czteronapędówki, tutaj to przemilczę bo jak ktoś nie umie jeździć z ALS'em to go wyłącza, a nie składa Lancera w rondzie na 10 razy
Całą imprezę uratowali... Promot, biała wyścigówka Pana Steć i pokaz Raka - jednego z pierwszych polskich samochodów wyścigowych.
Na konferencji "porajdowej" hitem podobno był ząb który wypadł Siemance qbus - Pon 07 Lis, 2011 Informuję wszystkich że po staraniach jakie poczyniliśmy jestesmy w stanie organizowac testy, treningi, imprezy typu co-drive lub inne formy "rekreacji" samochodowej na terenie byłej giełdy pod Zaporą w Dobczycach, zainteresowanych proszę o kontakt i ewentualne rozesłanie info w świat.
Chcemy rozpocząć również cykl treningów które zaczynamy już w ten weekend.
Cytat:
Serdecznie zapraszamy na dwie sesje treningowe zorganizowane w Dobczycach pod zaporą. Treningi odbędą się 12 i 13 listopada.
Sobota to otwarty trening na trasie o długości ok. 1400 m, na nawierzchni asfaltowej. (2 łączniki szutrowe o długości ok. 80 m) Wpisowe wynosi 150 zł, przejazdy będą przeprowadzane od godziny 10:00 do godziny 17:00.
W niedziele zmieniamy otwarty trening na formę „Time-Attack”, podczas którego każdy ze zgłoszonych zawodników będzie miał możliwość wykonania 4 przejazdów próbnych oraz 1 przejazdu pomiarowego. Dopuszcza się możliwość wykupienia dodatkowych przejazdów pomiarowych. Wpisowe wynosi 100 zł, dodatkowy przejazd 20 zł.
Ilość miejsc na oba treningi jest ograniczona, w ramach wpisowego zapewniamy ciepły posiłek. Prosimy o wysyłanie zgłoszeń na zaporarajdowa@o2.pl
W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt telefoniczny pod nr. 515-268-644 lub 608-094-750
Michał - Pon 07 Lis, 2011 o karwa, ale plakat
qbus - Pon 07 Lis, 2011 Oj tam oj tam fydi - Pon 07 Lis, 2011 hehe Plakat na bogato matt - Wto 08 Lis, 2011
fydi napisał/a:
hehe Plakat na bogato
... i angielski trzeba znać a na serio super sprawa! pojawimy sie na pewno ale w późniejszych terminach, najwcześniej 2ga połowa grudnia, coś planujecie wtedy? może śnieg już będzie, to tak przedświątecznie można by poupalać qbus - Wto 08 Lis, 2011 Można upalać od 6 rano do 22, dzień w dzień po wcześniejszym ustaleniu terminu
Dziś cały dzień robiliśmy przewiązki i dróżki szutrowe, generalne przygotowania do pierwszego śniegu.jarek-malopolska - Wto 08 Lis, 2011 Kuba masz jakieś foty tej miejscówy albo filmidło? Wrobel - Wto 08 Lis, 2011 fotki
https://picasaweb.google.com/110048657430763821714/TreningDobczyce290511
a tu jakis znalezny onboard z konfiguracji jaka byla na rallysprincie
http://www.youtube.com/watch?v=6r0zU9E7efAjarek-malopolska - Wto 08 Lis, 2011 fajnie, w zimie musze sie do was wybrac matt2rally - Sob 12 Lis, 2011 Niestety na wczorajszym ARS w Żorach nie pokleiło na ostatnim odcinku i skończyliśmy widowiskowo
Przed tym odcinkiem było pierwsze w generali przed Leszkiem Kapłanem więc trzeba było bronić miejsca. Nie wyszło qbica - Sob 12 Lis, 2011 matt2rally, no toś obronił tam gdzie clio dachowało wypadłeś czy na ostatnim lewym do beczki?
PS trzeba było podejść pogadać nie widziałem że ktoś sie jeszcze od nas wybiera