to ze jest inaczej wydana, bo na xbox dostajesz sama gre, a na ps3 dostajesz gre plus kilka dodatkow
kminisz:)
teraz tak fydi - Śro 09 Lut, 2011 Najlepsza gra na świecie! http://games.adultswim.co...nline-game.htmlwas79 - Pon 14 Lut, 2011 pytanie do ekspertów - mafia II:
rozdział 14 doki portowe - jak przejść przez magazyn, gdzie goście naparzają koktajlami mołotowa? wchodzę do hali kryje się za beczkami/pakami a i tak zawsze zniszczą mnie te cholerne koktajle.Bonczek - Pon 14 Lut, 2011 Zjedz grzybka a przybędzie Ci życia
was79 - Pon 14 Lut, 2011 koorva, nie działaPiTT - Pon 14 Lut, 2011 ja się skitrałem po lewej za schodami tak że typ walił w te schody cały czasanjas - Pon 14 Lut, 2011
PiTT napisał/a:
ja się skitrałem po lewej za schodami
ehhh, kultura...
a potem się dziwić, że po psach ludzie nie sprzątają was79 - Wto 15 Lut, 2011
PiTT napisał/a:
ja się skitrałem po lewej za schodami tak że typ walił w te schody cały czas
Tak, to jest jeden sposób. Drugi to przebiec w lewy końcowy narożnik hali i zczaić się za słupem metalowym i stamtąd rozwalić tych na dole. Pózniej dopiero zając się pedałem na górze.
PS. Teraz jestem mądry a wczoraj zajęło mi to 1,5hvitesse - Wto 15 Lut, 2011 ja po prostu zmienialem miejsca, latwo rozpracowac gdzie rzucaja molotovywas79 - Śro 16 Lut, 2011 wczoraj dałem rady - przeszedłem mafie II - BTW tak długich napisów końcowych łącznie z liczbą urodzonych dzieci podczas tworzenia gry, w życiu nie widziałem vitesse - Sob 19 Lut, 2011 to teraz masz jeszcze 3 dodtaki rownie dlugie do ukonczenia zefir - Nie 20 Lut, 2011 dobra ktos pytal o Mass Effect 2 )
gra jak dla mnie wybitna: fabula, gameplay, zadania poboczne i wizualnie.
ogromny wplyw maja działania nasze na rozwoj kilku spraw w grze, dodatkowo rozne mini gierki w trakcie grania
zaluje ze nie mam troche czasu grac w nia , bo jest naprawde na sporo godzin jak na nowe gry.
co polecacie oprocz GT5 do smigania na kierze na PS3??
shifta? dirt2 odpada bo juz nagralem sie w niego, test drive unlimited 2 -porazka troche jak patrze na filmiki.
wiem ze mega jest rfactor,rbr etc na kompa, ale z tego co wiem na macosx nie chca smigac.
pozdrovitesse - Nie 20 Lut, 2011 w TDU2 mozesz zagrac choc w jedynce lepiej sie jezdzilozefir - Nie 20 Lut, 2011 polecasz TDU:2 ???vitesse - Nie 20 Lut, 2011 mnie tam nawet wciaglo gram na pc, symulacja to nie jest, ale jezdzi sie dosc przyjemnie