cena jak wszędzie, ale tu w gratisie licznik, bidon z koszykiem, zapięcie, oświetlenie i błotniki. Kupiłem sobie do tego jeszcze kask coby w razie dzwona nie pościerać gęby. O taki:
Eksperckie opinie pominąłem, do tej pory byśmy kolor wybierali Anonymous - Czw 12 Cze, 2014 na bogato,nowy ze sklepu
ja wyremontowałem mojego 20-letniego Checker Piga(kiedys kupiłem z wystawki za 160pln),dostał nowe-używane opony i nową-używaną przerzutke,fot nie wrzuce bo sie wstydzebizon - Czw 12 Cze, 2014 wstawiaj foty rabi, bez fot sie nie liczy
kenet, fajny rowerek
ja mysle o sprzedazy swojego, czas na ht.zefir - Czw 12 Cze, 2014 kurde ale zajebisty rower w zajebistej cenie !
jak mój umrze wkońcu to sobie wlasnie cos takiego chce kupic! PiTT - Czw 12 Cze, 2014 gdyby nie pomoc ekspercka, kupilbym zdecydowanie gorszy rower Kenet - Czw 12 Cze, 2014 Rozumiem rozumiem, ale w moim budżecie przeanalizowałem po prostu ofertę popularnych producentów i różnice były tak niewielkie, że kupiłem ten który mi się najbardziej podobał. Używek nie brałem pod uwagę.Kamill - Czw 12 Cze, 2014
rabarbar napisał/a:
na bogato,nowy ze sklepu
ja wyremontowałem mojego 20-letniego Checker Piga(kiedys kupiłem z wystawki za 160pln),dostał nowe-używane opony i nową-używaną przerzutke,fot nie wrzuce bo sie wstydze
Mój majster +- 60 lat dzwoni do mnie tydzień temu takim załamanym głosem mówi że miał wypadek na rowerze i że się remont przedłuży. Myślałem że go auto potrąciło. Miał starą gazele w wizualnie dobrym stanie. Co się stało ? Ułamał się widelec tuż pod ramą. Typ jebnął orła przez kierownik przy jakiejś minimalnej prędkości spacerowej. 5 szwów na czole, podbite oczy, wyglądał jak żul . Wszyscy sąsiedzi w następnym tygoniu przegląd rowerów Sąsiad znalazł ryse na widelcu wywalił cały Janusz - Czw 12 Cze, 2014
Kamill napisał/a:
Sąsiad znalazł ryse na widelcu wywalił cały
gdzie ?? i czy jakiś fajny ?? bo nie wiem czy mi warto dymac po niego do wawy Anonymous - Czw 12 Cze, 2014 Tez mi sie kiedys ułamało to cos w ramie gdzie widelec wchodzi,przeżyłem,poheftałem to i smigałem na nim jeszcze ze 2 lata,pozniej gdzies zgubiłem ten rower.Gdybym miał wypierdalać wszystko co jest stare i zużyte to musiałby sie pozbyc nie tylko roweru ale tez obu aut,wiekszości ubrań oraz wątroby,trzustki i płucKamill - Czw 12 Cze, 2014 Lub możesz też sprawdzić stan widelca PiTT - Czw 12 Cze, 2014
Kenet napisał/a:
Rozumiem rozumiem, ale w moim budżecie przeanalizowałem po prostu ofertę popularnych producentów i różnice były tak niewielkie, że kupiłem ten który mi się najbardziej podobał. Używek nie brałem pod uwagę.
spoko spoko
ja tylko zaznaczylem ze nie mozna sie smiac z ekspertow hh bo w wiekszosci przypadkow znajdzie sie ktos pomocny Kenet - Czw 12 Cze, 2014 Potwierdzam