Miodność niska ... albo sie starzeje i gry mnie coraz mniej jarają
ciężko mi to napisać.
Brak pełnej kontroli nad "obrazem wojny". Duzo sie dzieje bez twojej wiedzy. Tak to odebrałem
hmm.. moze po prostu inna gierka bardziej CI pasuje.
brak kontroli nad obrazem wojny czy nad obszarem wojny? bo moim zdaniem nawigacja jest super i wszystko ladnie widac jak na dobrej planszowce. co do tego co sie dzieje z jednostkami to moze pojawic sie sytuacja , ze jest ich cala masa i ciezko nadzorowac jednoczesnie wszystko ale tutaj raczej liczy sie to gdzie i co postawisz, a nie ile.
mnie sie mega podoba - polecam bizon - Czw 27 Sty, 2011 graliscie na padzie czy move?Jakarti - Czw 27 Sty, 2011 ja na padzie , xbox.
calkiem niezle sie gra. oczywiscie na myszce fajniej.
co mi sie przypomnialo.. w dobrej rozgrywce napinam po 9 / 10 rozkazow na minutę.. to odnosnie kontroli nad wojskami Majkulvitesse - Czw 27 Sty, 2011
was79 napisał/a:
PiTT napisał/a:
mam jeszcze Mafie 2, ale tego chyba nie da się szybko przejść
dosyć sporo grania, tez próbuję ją ogarnąć do końca a juz troche pograłem. Teraz zrobiłem sobie przerwe na Assassin's Creed.
Tak BTW ostatnio najkrótszą grą chyba było Medal of Honor w singlu
mafia jest krotka 10 godzin i po grze bez dlc oczywisciePiTT - Sob 29 Sty, 2011
vitesse napisał/a:
was79 napisał/a:
PiTT napisał/a:
mam jeszcze Mafie 2, ale tego chyba nie da się szybko przejść
dosyć sporo grania, tez próbuję ją ogarnąć do końca a juz troche pograłem. Teraz zrobiłem sobie przerwe na Assassin's Creed.
Tak BTW ostatnio najkrótszą grą chyba było Medal of Honor w singlu
mafia jest krotka 10 godzin i po grze bez dlc oczywiscie
spoko, fajna gierka, męczę dzisiaj już kilka godzin
kurde im starszy tym głupszy zamiast robić coś pożytecznego siedzę i gram
vitesse - Wto 01 Lut, 2011 Mafie ukonczylem i jestem rozczarowany, dodatki sa jeszcze gorsze.
Fabula super, ale prawie nic pozatym....was79 - Pon 07 Lut, 2011 W weekend skończyłem assassin's creed brotherhood. Gra mistrz, strasznie się zajarałem na prawie miesiąc , choć trzeba przyznać, że koniec nieco zaskakuje.
polecam
żanet tnienapletazefir - Pon 07 Lut, 2011
was79 napisał/a:
W weekend skończyłem assassin's creed brotherhood. Gra mistrz, strasznie się zajarałem na prawie miesiąc , choć trzeba przyznać, że koniec nieco zaskakuje.
polecam
żanet tnienapleta
apropo konca +500 agrii )
ja sobie wczoraj zamowilem mass effect 2, w necie gosc mial nowki za 150 zl ) poszly w 20 min po rozpoczeciu aukcji podobno epicko dobrze sie gra i mega fabula.
pozdroanjas - Pon 07 Lut, 2011
zefir napisał/a:
ja sobie wczoraj zamowilem mass effect 2
to exclusive na ps3 czy jest też wersja na X'a?
Ja wczoraj popykałem ze 2 godzinki w nowy Test Drive Unlimited 2.
W sumie bez rewelacji, choć 2 godziny fajnie upłynęły.
Na plus wielkość wyspy (Ibizy) bo zjeździłem na razie ok. 1% dróg.
Na minus prowadzenie samochodów, bo mimo wyłączenia wspomagaczy (tryb hardcore! ) samochody prowadzą się bardzo słabo. Realizmu 0%.
Gra oprócz jeżdzenia ma kilka fajnych i lipnych opcji. Z fajnych dostałem np. zlecenie od jakiegoś fotografa na cykl zdjęć z wyspy. Konkretnych zdjęć, np. na jednym ma być samochód u wejścia do portu, na innym np. ferrari na tle latarni morskiej, samochód na starówce jakiegoś miasta itd. W sumie fajna zabawa bo można zjeździć wyspę.
Z lipnych gra podchodzi pod simsy. Można kupować sobie ubranka, chodzić do fryzjera a nawet zrobić operację plastyczną... Ciekawe czy można sobie wstawić siliksy jak się gra laską?zefir - Pon 07 Lut, 2011 exclusive jest forma mass effect 2 jak wydawnictwo, wszystkie dodatki sa za freei gra wydana jest na silniku mass effect 3 podobno, mass effect2 na x jest od roku:)) jedyna zreszta byla exclusivem na xboxa:)
pozdro
Test drive unlimited przestal mnie krecic po zobaczeniu paru zwiastunow, za duza simsologia a malo jezdzenia no i ten model jazdy anjas - Pon 07 Lut, 2011
zefir napisał/a:
exclusive jest forma mass effect 2 jak wydawnictwo
nie rozumiem Jakarti - Pon 07 Lut, 2011
anjas napisał/a:
Ja wczoraj popykałem ze 2 godzinki w nowy Test Drive Unlimited 2.
wczoraj o tym czytalem, masz na X'? moze bym wydzerzawil? kosmita - Pon 07 Lut, 2011 Od soboty mam Kinecta i nie mogę się ruszać takie mam zakwasy
Fajna zabawa
Polecam
Żaneta Kaletazefir - Pon 07 Lut, 2011
anjas napisał/a:
zefir napisał/a:
exclusive jest forma mass effect 2 jak wydawnictwo
nie rozumiem
to ze jest inaczej wydana, bo na xbox dostajesz sama gre, a na ps3 dostajesz gre plus kilka dodatkow