Wziąłem Puky'ego z hamulcem, co by młoda mogła podciąć czasem tylne kółko i przejść pod piaskownicą na bogatości. Cena ta sama co tego Firstbike, ale tamten bez hamulca i taki plastikowy. Puky jak się poobija, to się go psiknie u Keneta przy okazji kolejnej klatki i młodszy brat będzie upalał jak na nowym.
Kask Uvex Hero. Rozmiarówka każe sądzić, że starczy na parę sezonów (49-55, a Pyśka ma aktualnie 49). Nie kosztował mnie dużo, bo sponsorem tegoż prezentu jest babcia Wszyscy zadowoleni.
Dziękujemy Ci HotHatch!
daj jakiegos linka do tego puky siema - Sob 29 Mar, 2014 Takie cudo techniki:
http://www.puky.pl/pl/mod...kiwi/index.htmlwas79 - Nie 30 Mar, 2014 Moja ma tego samego ale bez hampla, niech wie co to ryzyko
Swoją drogą umie na tym się tak rozpędzić, że ja mam trudność za nią nadążyć.bizon - Nie 30 Mar, 2014
danke!ptaku - Nie 30 Mar, 2014 Fajne kupie synowi jak przyjdzie czas a tak w ogole to w jakim wieku musi byc dziecko zeby mozna bylo kupic taki rowerek bo te 3+ cos pozno mi sie wydaje.PiTT - Pon 31 Mar, 2014 u mojego 3-latka rowerek biegowy poszed w odstawke, jego miejsce zajal 3 kolowy z napedem lancuchowym ptaku - Pon 31 Mar, 2014 Moze za maly i nie ogarnia 2 kolek jeszcze ?PiTT - Pon 31 Mar, 2014 nie no na tym biegowym smigal juz w zeszlym roku, potem hulajnoga, rownowage juz lapie
teraz po biegowym byl czas na wyzszy level czyli pedalowanie
po kilku probach zalapal o co cho i juz kreci jak trzeba ptaku - Pon 31 Mar, 2014 Czyli dla 2 latka taki rowerk juz spoko ? Git maly ma dopiero 3,5 miecha ale trzeba juz myslec o przyszlosci na przyszla zime sanka a'la skuter PiTT - Pon 31 Mar, 2014 najpierw ten biegowy czyli bez pedalow tak zeby uczyl sie lapac rownowage
potem z pedalami 2 kolowy + 2 kolka z bokuCartoon - Pon 31 Mar, 2014 Ja na roczek kupiłem i młody już jeździ Za rok zmienię z tyłu z dwóch kół na jedno i będzie śmigał dalej
Nasz jest 3-etapowy ptaku - Pon 31 Mar, 2014 Cartoon: Wypas a sa jakies wersje Alu czy tylko Drewno ?Cartoon - Pon 31 Mar, 2014 na stronie producenta jest model na 2014 z plastiku
W Polsce raczej jeszcze nie dostępny... drewniany jest dostępny w paru sklepachmichool_vt - Śro 21 Maj, 2014 Janusz - Czw 22 Maj, 2014 szok!! przejechał po szynach i sie nie wyje****