M - Pią 27 Mar, 2009 Anonymous - Sob 28 Mar, 2009 fimik BMW zwiastunik australii bardzo sympatyczny ale Robson i Nikson nie mylic z Miksonem powinni troche nad dykcja popracowac jeszcze...
http://www.youtube.com/watch?v=Dc9LZPzF73M
BMW Sauber F1 Team TV Preview Australia.kubas - Sob 28 Mar, 2009 no i dobra
bardzo cieszy dobra postawa roberta !!!!!!!!
brawn gp niesamowite....
GO GO GO ROBERT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Anonymous - Sob 28 Mar, 2009 yeeeeeehaaaaa
Stf - Sob 28 Mar, 2009 nice!fydi - Sob 28 Mar, 2009 taka czołówka mnie pasuje! (moze nie w tej kolejności )ps - Sob 28 Mar, 2009 Piekne kwali! Brawo Robert!
Pytanie - dlaczego on ma w tym roku czerwona kamerke??106 - Sob 28 Mar, 2009 zmienil na HD
kurcze jestem bardzo ciekawy jutrzejszych wynikow
co za weekend... bad-i i kubicaAnonymous - Sob 28 Mar, 2009 poprawcie jak sie pomyle bo ciagle najebany jestem
1guzik - dyfuzor anjasa
2barrichello - dyfuzor anjasa
3vettel
4kubica
5rosberg - dyfuzor anjasa
6glock - dyfuzor anjasa
7massa - kers
8trulli - dyfuzor anjasa
9raikkonen - kers
10webber
11heidfeld - kers
12alonso
13nakajima - dyfuzor anjasa
20bourdais - okularykubas - Sob 28 Mar, 2009 fajnie ze niedlugo bedzie dostepne info kto z jaka iloscia paliwa jutro startuje anjas - Sob 28 Mar, 2009 musze podrzucić swój dyfuzor Kubicy i będzie pozamiatane
Kurde, niezły sezon się szykuje. Mam nadzieję, że BMW też wejdzie w ten podwójny dyfuzor kiedy już sprawa wyjaśni się do końca...Maciusiowy - Sob 28 Mar, 2009 gratki Robert!!!
anjas napisał/a:
musze podrzucić swój dyfuzor Kubicy i będzie pozamiatane
wyślij go dzisiaj, na jutro powinien byc w Australii Jakarti - Sob 28 Mar, 2009 hamilton nawet nie startowal w Q2... poddal sie saxorulez - Sob 28 Mar, 2009
Jakarti napisał/a:
hamilton nawet nie startowal w Q2... poddal sie
myśle ze jakieś techniczne problemy go zatrzymały.
Zobaczcie jak duzo zależy od sprzętu - przez dwa sezony wieszano psy na teamie Hondy, a zarówno Bari jak i Button są świetnymi kierowcami. Bari swego czasu w Ferrari dokazywał, a Button 3 sezony temu w Hondzie pamiętam że pod koniec sezonu miał jakeis przebłyski. Wtedy też uważałem że Honda będzie piąć się do góry, ale jakoś się to nie sprawdziło.
Szczerze jestem mocno zaskoczony wynikami - liczę na to że więcej testów i większe doświadczenie z bolidem pozwolą Robertowi i inżynierom osiągnąć lepszy wynik i awansować w trakcie wyścigu do góry.kubas - Sob 28 Mar, 2009 wymienili skrzynie hamowi takze startuje z konca stawki