Pirania - Wto 27 Lis, 2012 gadka o tym odbywa sie już na FB firmowym no name - Wto 27 Lis, 2012 Widziałem że trojan umieścił na tablicy,
ale chyba po mnie więc tutaj szukam info rasta - Czw 06 Gru, 2012 Panowie mam dla Was propozycję na prezent pod choinkę dla swoich Pań
martin.h - Czw 06 Gru, 2012 Sztuczny zamsz się wytarł rasta - Czw 06 Gru, 2012 W tym wypadku była to prawdziwa skóra.Barejka - Pią 07 Gru, 2012 tak patrzam ze flockujesz wszystko i z ciekawosci zapytam czy jest cos czego nie da sie poflokowac? Jakis dziwny material? Bart - Pią 07 Gru, 2012
Barejka napisał/a:
tak patrzam ze flockujesz wszystko i z ciekawosci zapytam czy jest cos czego nie da sie poflokowac? Jakis dziwny material?
pomyślał Barejka o swoim siusiakuiQ - Pią 07 Gru, 2012 Barejka, rasta to taki spec ze nawet amelinum poflokuje!
rasta, ile dni potrzebujesz zeby poflokowac jakies mniejsze czesci typu schowek?rasta - Pią 07 Gru, 2012 DwaiQ - Pią 07 Gru, 2012 Odezwe sie w przyszlym miesiacu hubanek - Pią 07 Gru, 2012 rasta, jaki jest orientacyjny koszt ew. przedział cenowy za te buciki na załaczonych fotach ??
Mam kilka elementów przygotowanych do poflokowania i dorzuciłbym ew. jeszcze jakies trzewiki mojej Niqi, rozmawiałem z Kenetem i bardzo chwalil uslugi
Z gory dzieki za info , moze byc pw.
PozdrawiamBart - Pią 07 Gru, 2012 Ja widziałem jak Kenet sobie sweter poflokował!was79 - Pią 07 Gru, 2012 rasta - Pią 07 Gru, 2012
hubanek napisał/a:
rasta, jaki jest orientacyjny koszt ew. przedział cenowy za te buciki na załaczonych fotach ??
Mam kilka elementów przygotowanych do poflokowania i dorzuciłbym ew. jeszcze jakies trzewiki mojej Niqi, rozmawiałem z Kenetem i bardzo chwalil uslugi