PiTT - Śro 26 Sty, 2011 usiadłem i w 2 dni przeszedłem Call of Duty MW 2 i Black Ops
mistrzowskie giery, miałem je strasznie długo, ale nigdy nie mogłem się zebraćpP - Śro 26 Sty, 2011 masz na ps3 ?PiTT - Śro 26 Sty, 2011 na pczefir - Śro 26 Sty, 2011 MW2 single srednie bylo, duzo akcji ale bez wyrazu, ale single Black OPS megaaaaa, z kolei multi jest dla mnie gorsze niz BC2Jakarti - Śro 26 Sty, 2011 tylko R.U.S.E. PiTT - Śro 26 Sty, 2011 black ops urywa dupę
strasznie się zajarałem
w co tam jeszcze warto pograć bo w sumie pokończyłem wszystko co miałem
mam jeszcze Mafie 2, ale tego chyba nie da się szybko przejść was79 - Śro 26 Sty, 2011
PiTT napisał/a:
mam jeszcze Mafie 2, ale tego chyba nie da się szybko przejść
dosyć sporo grania, tez próbuję ją ogarnąć do końca a juz troche pograłem. Teraz zrobiłem sobie przerwe na Assassin's Creed.
Tak BTW ostatnio najkrótszą grą chyba było Medal of Honor w singluanjas - Śro 26 Sty, 2011
PiTT napisał/a:
w co tam jeszcze warto pograć bo w sumie pokończyłem wszystko co miałem
zapodaj Black Ops na PS3 i lecimy w sieci.
Gram prawie codziennie po pół godzinki (no max 4-5h) i jest mega. Choć MWII było lepsze a MWI jeszcze lepsiejsze.Michał - Śro 26 Sty, 2011 Modern Warffare 1 i 2 wymiatały. Multi jak i singiel. BC srednio mi podeszło, a multi to juz wogóle ( brak biegu ze strafem )
Kupiłem RUSE ostatnio, bardzo się zawiodłem ...bizon - Śro 26 Sty, 2011
Michał napisał/a:
Kupiłem RUSE ostatnio, bardzo się zawiodłem ..
why ?Michał - Śro 26 Sty, 2011 Miodność niska ... albo sie starzeje i gry mnie coraz mniej jarają
ciężko mi to napisać.
Brak pełnej kontroli nad "obrazem wojny". Duzo sie dzieje bez twojej wiedzy. Tak to odebrałembizon - Śro 26 Sty, 2011 ja gralem w demo i sie mocno zajaralem, wstrzymuje sie tylko dlatego, ze malo czasu mam na granie, no i jeszcze brak move.
ciekawe, moze na dluzsza mete faktycznie jest slabe?iQ - Śro 26 Sty, 2011 Ja dzisiaj skonczylem Black Ops, myslalem ze troche dluzej sobie pogram zefir - Śro 26 Sty, 2011
bizon napisał/a:
ja gralem w demo i sie mocno zajaralem, wstrzymuje sie tylko dlatego, ze malo czasu mam na granie, no i jeszcze brak move.
ciekawe, moze na dluzsza mete faktycznie jest slabe?
a ja mialem kupowac mass effecta a wyszedlem od znajomka ze sklepu z movem i sport champions )
po pierwszych 3h grania, dzis w pracy nie mialem sily pisac
dzis runda druga anjas - Śro 26 Sty, 2011
iQ napisał/a:
Ja dzisiaj skonczylem Black Ops, myslalem ze troche dluzej sobie pogram