Szukam saxo, pug 106, astra gsi bo tam mozna usiasc nisko no i da sie wsiasc na czworaka bez kasku.
Może coś leżącego?ptaku - Pią 28 Mar, 2014 Bonczek: lezacego ?
Kosmita: ja chce pojezdzic a nie wstawiac auto do blacharza lub swapowac bude Kenet - Pią 28 Mar, 2014
ptaku napisał/a:
Bonczek: lezacego ?
siema - Pią 28 Mar, 2014 Dobra, eksperci. Przerzutki, amory- wszystko jest dla mięczaków. Potrzebuję hardtaila! Jaki rowerek biegowy dla trzylatki? Kask i ochraniacze jeszcze Liczę na Was.Cartoon - Pią 28 Mar, 2014 Jaki masz budżet?
Młodemu na roczek kupiliśmy wishbone bike - ale to ze względu na to, że początkowo jest 3 kołowy, potem zmieniasz na normalny a powyżej 3 lat odwracasz ramę, żeby był wyższy...
niestety wg ceneo jest to najdroższy rowerek biegowy siema - Pią 28 Mar, 2014 My idziemy w dwa kółka i dobrą ochronę głowy i kolan
Nie wiem jaki mam budżet. Chciałbym rower, który się nie rozpadnie i posłuży za jakiś czas młodszemu bratu oraz kask, który nie wygląda, a chroni. Jakie modele/producentów brać pod uwagę i ile na to trzeba wydać?Cartoon - Pią 28 Mar, 2014 http://firstbike.pl/
paru znajomych kupiło te i każdy zachwala
~400pln
Tematu kasków jeszcze nie obadałem, bo młody póki co po mieszkaniu jeździ kamil - Pią 28 Mar, 2014 no za dobry kask dla malucha to ok 150 pln trzeba liczyć, ale prędkości /wysokości są takie, że chyba nie ma też co przeginać i szukać z jeszcze wyższej półki.siema - Pią 28 Mar, 2014 Jeśli nie firstbike, to co? Puky? Jakiś drewniany? Co przetrwa cykl użytkowania 3 latki?
W ofercie których producentów szukać kasku? Chodzi mi przede wszystkim o to, że muszę to kupić bez mierzenia- obawiam się zatem, że jeśli kupię coś od firmy krzak, to nie będzie dobrze pasowało na mały łepek i zaraz będę miał wojny o jazdę w kasku, bo a to będzie spadał na oczy, a to uwierał pod brodą i takie tam...
Gdzie paczeć, co szukać, jak żyć? Muszę coś dzisiaj zamówić was79 - Pią 28 Mar, 2014 Kaski w decathlonie, do koloru do wyboru. Puki nie do zajechania jest leszq - Sob 29 Mar, 2014 http://www.pinkbike.com/video/334463/
A za 2 lata będziesz musiał hans'a dla córki szukać ptaku - Sob 29 Mar, 2014 Na kasku nie ma co oszczedzac a te w decathlonie to roznej jakosci sa was79 - Sob 29 Mar, 2014 No wlasnie różnej.Bonczek - Sob 29 Mar, 2014
I`am engineer - trust me.siema - Sob 29 Mar, 2014 Wziąłem Puky'ego z hamulcem, co by młoda mogła podciąć czasem tylne kółko i przejść pod piaskownicą na bogatości. Cena ta sama co tego Firstbike, ale tamten bez hamulca i taki plastikowy. Puky jak się poobija, to się go psiknie u Keneta przy okazji kolejnej klatki i młodszy brat będzie upalał jak na nowym.
Kask Uvex Hero. Rozmiarówka każe sądzić, że starczy na parę sezonów (49-55, a Pyśka ma aktualnie 49). Nie kosztował mnie dużo, bo sponsorem tegoż prezentu jest babcia Wszyscy zadowoleni.