To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [INFO] Co, gdzie,kiedy?

qbus - Pią 21 Paź, 2011

Na -> http://rajdy.inf-tech.pl/ będziemy mieć wyniki live z niedzielnego rallysprintu, generalnie 57 zgłoszeń, 15 w klasie gość. Hamowanie do ostatniej szykany na oesie 1,4,7 to będzie masakra, miejsce non stop zacienione, dziś ok 14 były spore problemy zeby zatrzymac sie tam czymkolwiek, jesli ktos sie wybiera na ogladarke to na 1 petle tylko tam :) za szykaną lewy hak :)

http://mmotosport.pl/wp-c...5%9Bniowa92.xls

jarek-malopolska - Sob 22 Paź, 2011

Kuba a miejsce w połowie próby, mniej/wiecej koło 1:01 na filmiku, tez takie lekkie spadanie i lewe siodło-hak, tez jak by zacienione? Ciekawie tam moze być-bedzie tam jakas szykana? ;)
matt - Sob 22 Paź, 2011

qbus napisał/a:
dziś ok 14 były spore problemy zeby zatrzymac sie tam czymkolwiek

qbus, że kolce brać?? :rotfl:

qbus - Sob 22 Paź, 2011

Nie no spoko, śniegu tam nie było :)

Jarek - Przed szczytem szykana, miejsce też zacienione ale schnie szybko :) Od lasu przy mecie jednak jest spora wilgoć.

jarek-malopolska - Sob 22 Paź, 2011

Ok w takim razie trzeba tylko dziś ostroznie z procentami zeby jutro sie wybrac ;)
matt - Nie 23 Paź, 2011

i po sprincie, jechaliśmy jako zerówka, dzięki chłopaki za taką możliwość i całość imprezy, odcinki jak na sprint naprawde godne polecenia, szczególnie drugi czyli lipnik- galposter, rytmiczny, urozmaiocny, poprostu bardzo przyjemnie się go jechało, pierwszego trochę ilość szykan przyćmiła ale tez ok, plac w dobczycach ok, fajnie, że dużo syfu i ślisko, na drugim przejeździe cięcia już się tak pogłebiły, że na jednym przecieliśmy lewą oponę i po mecie zmienialiśmy, na szczęście opony przednie i tak były skazane na stracenie (wczesny Janusz rainsporty 1ki) , generalnie bardzo sympatyczna impreza, mam nadzieje, że nie pierwszy i ostatni raz w tych rejonach gościł myslenicki sprint bo potencjał w terenie jest duży

dla organizatorów (qbus, mlody, król husqarny i reszta ekipy), respect za cierpliwość i inicjatywę :) ..... mi by się chyba nie chciało jak słyszałem jakie jaja musieliście przechodzić :]

Janusz - Nie 23 Paź, 2011

matt napisał/a:
mam nadzieje, że nie pierwszy i ostatni raz w tych rejonach gościł myslenicki sprint bo potencjał w terenie jest duży

ja też, bo mam nadzieje ze kiedys jeszcze w czymś takim wystartuje :)

fydi - Nie 23 Paź, 2011

matt napisał/a:
na drugim przejeździe cięcia już się tak pogłebiły,

a nie mówiłem :P

miejscówka o której pisał qbus była lipna:D szykany były tam tak blisko, że niektórzy ledwie zapinali drugi bieg i musieli, już hamować. Wszyscy chwalili drugi odcinek, szkoda, że tam się nie wybrałem :) Impreza jednak fajnie zorganizowana, wszystko otaśmowane, dużo safeciarzy i ogólnie to tak profesjonalnie wyglądało :)

qbus - Pon 24 Paź, 2011

Faktycznie, było tam sucho jak pieprz i chyba nic się nie działo :)

Impreza zakończona, kilka załóg nam się wysypało, generalnie wszyscy sobie chwalili. Ja jestem niestety nie do końca jestem zadowolony, zrobiła się nam "mała" obsuwa czasowa, robilismy wszystko co moglismy zeby ja zniwelowac. Generalnie z tego co rozmawialem z zawodnikami wszyscy byli zadowoleni ale niedosyt pozostaje...

Chłopaczek wygrał generalke:

Jeszcze taka ciekawostka... między 2 a 3 pętlą odwiedzili nas Państwo Kuligowie, Stanlej woził Pana Jana po oesach między przejazdami :)

https://picasaweb.google.com/mjakala.rally/20111023RallysprintWisniowa#

tu jeszcze jakaś fajna galeria :)

Jacek - Pon 24 Paź, 2011

gratulacje! fajna impreza
matt - Pon 24 Paź, 2011

qbus, te wyniki końcowe na http://rajdy.inf-tech.pl/ są ok?, bo wg nich to jeszcze 4 załogi przed cliówką były a piszesz, że wyjął generalkę :>
qbus - Pon 24 Paź, 2011

Nie są ok, na tych wynikach nie ma szykan to raz, kilka załóg ma nie wpisane czasy ;)

Janusz - Pon 24 Paź, 2011

ten koleś w maluchu nieźle idzie, ale wygląda jakby tam spędził dzieciństwo na tych os, a nie jechał na opis :D
koma600 - Wto 25 Paź, 2011

fajnie to wygląda
matt - Wto 25 Paź, 2011

wszystkie 3 odcinki w mixie ze środka i z zewnątrz w naszym wykonaniu