nie no bez przesady ale albo naprawde nie spal od tygodnia albo kurwa poetom powinien byc. refren kurwa jak martin luther king 'i have a dream .....' albo polski zespol ktory wyje 'hej-hej jeszcze raz'
czytałem to wczoraj i się zastanawiałem jak to jest możliwe że brytol tak mówi - zrzuciłem to na redaktorów którzy pewnie coś zmodyfikowali przeklepując ich wypowiedzi.M - Pią 27 Mar, 2009 Bo brytole to tepe łby.. powagamartin.h - Pią 27 Mar, 2009 Nie wygląda to najlepiej -> http://www.autoklub.pl/23950,item,0,,f1.htmlsaxorulez - Pią 27 Mar, 2009 z jednej strony to dupa.. ale z drugiej fajnie się zapowiada sezon!
szkoda Robertasaxorulez - Pią 27 Mar, 2009 zerknijcie na stawkę.. . Hamilton 18sty , Ferrari w połwoei stawki .. coś tu nie gra
albo reszta lata bez palwia w bakumartin.h - Pią 27 Mar, 2009
saxorulez napisał/a:
zerknijcie na stawkę.. . Hamilton 18sty , Ferrari w połwoei stawki .. coś tu nie gra
albo reszta lata bez palwia w baku
Ja myślę, że te dyfuzory załatwiają sprawę.Michał - Pią 27 Mar, 2009 difuzoren !!
SZAJSE !!kubas - Pią 27 Mar, 2009 a ja mysle ze jutro sie wszystko okaze Maciusiowy - Pią 27 Mar, 2009
Michał napisał/a:
difuzoren !!
SZAJSE !!
Stimmt!! Jakarti - Pią 27 Mar, 2009 kufa....
tak sobie mysle i mysle..
podzwonilem, popytalem..
to chyba zbyt duza kasa jest zeby po prostu ferrari czy maclaren przez jakies szajscen difuzorem bylo ostatnie.. nie wierze. mysle, ze to pokerski blef i beda siedziec po nocach i wycinac z kartonow dyfuzory.. jesli faktycznie maja tak wielki wplyw martin.h - Pią 27 Mar, 2009 A ja myślę - choć to mało prawdopodobne - że mogłaby się powtórzyć sytuacja z Indianapolis '05?. W wyścigu wystartowałyby tylko zespoły Toyoty, Williamsa i Brawn GP.
Ale to tylko takie paplanie. Liczę, że wszystko będzie OK, a Robert będzie conajmniej na podium.GOKART - Pią 27 Mar, 2009 wklejone z formula1.pl
Cytat:
- Trudno było dogrzać twardsze opony i ogólnie mieliśmy problemy z przyczepnością. Jeździło się zupełnie inaczej niż podczas ostatnich testów. Nie wiemy jeszcze, co jest tego przyczyną. Zebraliśmy dużo danych i musimy je przeanalizować - powiedział Kubica - Prawdziwe ściganie zaczyna się dopiero w escorcie Majka. Nie jest najgorzej, choć też nie jest idealnie. Wolałbym, żeby sytuacja wyglądała lepiej - ocenił pierwsze sesje treningowe w nowym sezonie krakowianin. to powinno nas troche uspokoic jest dobrze ale mogloby byc lepiej czyli wrocil stary dobry Robert:d
Michał - Pią 27 Mar, 2009
no co za bej GOKART - Pią 27 Mar, 2009