pum - Wto 06 Lis, 2012 zaproponuj mu odpowiednia cenę za przekazanie wiedzy - możesz też zostaniesz bogatym bobkiem w evofydi - Wto 06 Lis, 2012 rasta, otwórz filie na podkarpaciu anjas - Śro 07 Lis, 2012 Moze frenczajzing? was79 - Śro 07 Lis, 2012 Dokładnie dobra forma umowy, i kasa poleci za know-how.
Może coś z Twojej technologii da się opatentować, co da dodatkowe zabezpieczenie. Pogadaj z dobrym rzecznikiem patentowym, bo technologie/metodyki/metodologie też da się ogarnąć, tylko trzeba to sprytnie napisać, żeby uwypuklić jakąś formę nowości rasta - Śro 07 Lis, 2012 Co ja bym bez Was zrobił mi - Śro 07 Lis, 2012 trudno wyczuć. Co byś zrobił?Anonymous - Śro 07 Lis, 2012 Proponowałem Ci kiedyś żebyś otworzył oddział w Olsztynie , to nie chciałeś ...GeKo - Śro 07 Lis, 2012 Prawda jest taka że za know-how sie sporo płaci. Ja trochę rzeczy nauczylem się sam, trochę wyciągnąłem wiedzy od innych, a na końcu wykaszlałem za konkretne szkolenie i jeśli ktoś myśli o robieniu czegokolwiek na poważnie, to nie ma co sie bawić w samouka, bo w tydzien na szkoleniu mozna sie dowiedzieć więcej niż przez 2 lata na zniszczonym materiale.rasta - Śro 07 Lis, 2012 Co racja to racja, ale niestety w przypadku flokowania to w PL nic się nie dowie człowiek od nikogo, my sporo pracowaliśmy na swoją wiedzę, a i tak dalej jesteśmy w dupie i daleka droga przed nami - cały czas się uczymy, dlatego nie dzielimy się zdobytą wiedzą ani źródłami nabycia strzyży i klejów.GeKo - Śro 07 Lis, 2012 w PL to w żadnej branży się nic nie dowiesz.rasta - Pon 12 Lis, 2012 Ruskie to mają fantazję
http://f-rtv.narod.ru/-------1.htmldzik - Pon 12 Lis, 2012 Robisz szkolenie za grubą kaskę gdzie sprzedajesz trochę patentów do których jest i tak duża szansa że ktoś na nie wpadnie bo wielu własnych próbach. Ale najlepsze zostawiasz w tajemnicy wasq - Pon 12 Lis, 2012
Robisz szkolenie za grubą kaskę gdzie sprzedajesz trochę patentów do których jest i tak duża szansa że ktoś na nie wpadnie bo wielu własnych próbach. Ale najlepsze zostawiasz w tajemnicy
Dodatkowo pośredniczysz w sprzedaży materiałów no name - Wto 27 Lis, 2012 rasta, widzę że klienteli przybywa