To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [INFO] Co, gdzie,kiedy?

Janusz - Pon 10 Paź, 2011

wpisowe 200 zł, opona drogowa, możesz jechać na Michałach, ale wtedy jedziesz w klasie gość, z tym ze Ty i tak w niej pojedziesz :)
Marek23 - Pon 10 Paź, 2011

Cytat:
wpisowe 200 zł, opona drogowa, możesz jechać na Michałach, ale wtedy jedziesz w klasie gość, z tym ze Ty i tak w niej pojedziesz :)

WTF? Dlaczego gość? 2 rajdy w życiu przejechałem,a to,że ktoś ma licencje nie znaczy,że wymiata. Golfem na seryjnej gumie w klasie gość z lanckami na michałach :lol2: Bez przesady, takim koniem nie jestem :/

Janusz - Pon 10 Paź, 2011

ale chyba mając licencje z automatu wpadasz do gości w takich imprezach :)
qbus - Pon 10 Paź, 2011

Dokładnie, druga sprawa u nas nie ma takiego wyścigu zbrojeń jak w Tychach :)
Trzecia sprawa jest gdzie takim Clio np pogonić te wszystkie 4 buty :)

Synki w Evo/Sti jadą na drogowej oponie, chyba ze maja licencje ale póki co takiego nie było.

Marek23 - Wto 11 Paź, 2011

W Chorzowie cos się dzieje w sobote. Ktoś coś wie?
was79 - Śro 12 Paź, 2011

dopiero 29.10 jest trening
Jacek - Śro 12 Paź, 2011

Marek23 napisał/a:
W Chorzowie cos się dzieje w sobote. Ktoś coś wie?

obok stadionu jest skansen i ma być festiwal pszczelarski.dobry miód można nabyć :)

Marek23 - Śro 12 Paź, 2011

http://np126p.pl/index.ph...ystkie&item=384
end wot ys ku,,rwa dys?

Jacek - Śro 12 Paź, 2011

można się kulnąć :]
qbus - Śro 12 Paź, 2011

http://mmotosport.pl/wp-c...ta-12.10.11.pdf lista na tą chwilę na naszą imprezę, robi się ciekawie :)

dla tych co się jeszcze wachają wieczorem wrzucę onboardy.

Marek23 - Śro 12 Paź, 2011

Male RPP :rotfl: Ja niestety nie dam rady, clio musi miec skrzynie zrobiona,a golfa jednak nie chce meczyc.
Koto - Śro 12 Paź, 2011

qbus napisał/a:
20 Kotowicz Łukasz

To musi byc jakiś kozak, kibicuję mu! :D

qbus - Śro 12 Paź, 2011

Marek23 - Czw 13 Paź, 2011

Witam.
Sprint 15 października odbędzie się.
Trasa szybka bez szykan i bez słupków (jedne opony tylko będą objeżdżane klasycznie na dolnym rondku) , ok 1500m. Pierwszy raz w konfiguracji z szutrową niespodzianką. Jak popada będzie duużo syfu. 3 przejazdy będą na pewno.

Ostatnio udało nam się zrobić 4 przejazdy liczone i 5ty dla tych co chcieli, nie liczony do klasyfikacji. Zawodnicy jeździli po zabezpieczonej trasie z pomiarem czasu a my przygotowywalismy wyniki. Czy tym razem się tak uda - zobaczymy. Będzie to zależało od ilości zgłoszeń.
Czas mierzy foto cela.

Pozdrawiam
Piotrek

Może być fajnie w sobotę na Autodromie. Boli mnie to,że nie mam clio w domu, bo bym pojechał. Golfiny szkoda na jakiś tam szuter.

GeKo - Czw 13 Paź, 2011

Pomysl z szutrem nietrafiony jak nie wiem, tego szutru to tam jest ledwo ledwo i odkąd pamiętam to był to wyryp.