ciekawe gdzie robertowi wsadzą te dodatkowe kilogramy ?? Anonymous - Czw 26 Mar, 2009
martin.h napisał/a:
Widziałbym ich w jednym teamie.
Taka sytuacja zawsze powoduje napięcia, może lepiej niech zostanie jak jest...
Maciusiowy napisał/a:
ciekawe gdzie robertowi wsadzą te dodatkowe kilogramy ??
Siet, on już bardziej schudnąć nie może. Nogi by mu skrócili i byłby spokójJanusz - Czw 26 Mar, 2009
Maciusiowy napisał/a:
ciekawe gdzie robertowi wsadzą te dodatkowe kilogramy ??
pierwsza mysl to ze w du... !! ale stwierdziłem ze będzie to wypowiedz o niskim poziomie, wiec stwierdzam ze włożą tam gdzie jest to optymalne Anonymous - Czw 26 Mar, 2009 No to ladnie
Brawn wynalazl luke w przepisach i sie wybronil. Stad kosmiczne czasy na treningach.
Sejmowa komisja sledcza uznala ich dyfuzory za legalne bedzie ciekawie
http://www.formula1.com/n...009/3/9061.htmlAnonymous - Czw 26 Mar, 2009 Ciekawe czy inne zespoły przygotowały też taki dyfuzor w razie wariantu odrzucenia protestu. Wogóle to czy można zmienić elementy aerodynamiczne po badaniu kontrolnym?wie ktoś?Majk callnij do Mario i spytaj Jakarti - Czw 26 Mar, 2009 ...one from BMW Sauber was rejected because they did not complete the paperwork on time....
biurokracja kufa. nasza cywilizacja przez to zginie!!Anonymous - Czw 26 Mar, 2009 aha, i z ostatniej chwili jenson zdradza tajniki jego techniki i sekrety zwiazane z pobytem w australii
Cytat:
Q: Gentlemen, what are your feelings going into the new season?
Jenson Button: I have not slept that much this week, I must say.It is great to be here to start with for me.It is great to be here in Melbourne for the first race. That was the first goal.It is nice to be hereand secondly we are in a much better position than most people thought, so it is nice to be here starting the season on a positive note.
czyli czasami jest great, czasami jest po prostu nice Michał - Czw 26 Mar, 2009 - siema mario
- OO , ja !! michel !! ja gut wurst ich bin laden machen !!
- no wlasnie. Ale mam pytanie. Co z tymi dyfuzorami ??
- oooo jaa , difuzoren !!eine time habe aine difuzoren. Nein gut !!bmw nich difuzoren, difuzoren null !! Nick thinken that ich habe eine difuzoren, ale ich nie monteriren !! ściemen !! Eine taktiken. Timen opponenten thinken bmw ein difuzoren. Bmw nein difuzoren
- Spoko mario,czyli nie walicie robcia w dupe jak to miało zawsze miejsce. Chwali sie. Zabiore cie do platy za to
- O, JA , PLATEN !! GUT !! DANKE MICHELL
- Spoko, lece. Chłopaki z hh prosili mnie abym zadzwonił
wiecie ze mario ma ustawione granie na czekanie i piosenke Feel'a ?Jakarti - Czw 26 Mar, 2009 to nie sciema tylko cytat?? moze pijany byl pijany?? Anonymous - Czw 26 Mar, 2009 http://www.formula1.com/n...009/3/9058.html pierwsze pytanie kurwa jedyny nejtiw spiker hahahahAnonymous - Czw 26 Mar, 2009
JIMEK napisał/a:
czyli czasami jest great, czasami jest po prostu nice
Hehehe, taaaaaa... ale zabrakło odrobinę wonderful Jakarti - Czw 26 Mar, 2009 ja juz czekam na filmiki by F1 !! moj boze. one sa w wiekszosci (nie wszystkie) boskie.. a ten gdzie kubika mial crash (kraj klonowego liscia) byl/jest mistrzem..Anonymous - Czw 26 Mar, 2009 nie no bez przesady ale albo naprawde nie spal od tygodnia albo kurwa poetom powinien byc. refren kurwa jak martin luther king 'i have a dream .....' albo polski zespol ktory wyje 'hej-hej jeszcze raz'Anonymous - Czw 26 Mar, 2009
Michał napisał/a:
siema mario
- OO , ja !! michel !! ja gut wurst ich bin laden machen !!
- no wlasnie. Ale mam pytanie. Co z tymi dyfuzorami ??
- oooo jaa , difuzoren !!eine time habe aine difuzoren. Nein gut !!bmw nich difuzoren, difuzoren null !! Nick thinken that ich habe eine difuzoren, ale ich nie monteriren !! ściemen !! Eine taktiken. Timen opponenten thinken bmw ein difuzoren. Bmw nein difuzoren
- Spoko mario,czyli nie walicie robcia w dupe jak to miało zawsze miejsce. Chwali sie. Zabiore cie do platy za to
- O, JA , PLATEN !! GUT !! DANKE MICHELL
- Spoko, lece. Chłopaki z hh prosili mnie abym zadzwonił
wiecie ze mario ma ustawione granie na czekanie i piosenke Feel'a ?
Majk, zesrałem się ze śmiechu martin.h - Czw 26 Mar, 2009