To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Opony

Loko - Pon 22 Lis, 2010

ictus napisał/a:
Loko napisał/a:
Nie, wystarczy po prostu nie hamować, jest szybciej i hebel się nie męczy :rotfl:
jest jakis ubran legend ze mozna TP przeleciec bez hamowania ;)

Myślałem o Radomiu innych małych piździkach, nigdy nie miałem problemów z hamulcami na żadnym z takich torów, bo tam nie ma żadnych hamowań, są tylko małe "spowalniania". ;)

Janusz - Pon 22 Lis, 2010

Tomcat napisał/a:
Ostatnio jadąc na R888 dostałem sromotny oklep od prawie seryjnego Saxo na R1R, więc raczej dają radę. Było deszczowo of course.

niebieskie na rejestracji KWA ?? wiesz może czy prowadził Gonek, czy Matuszyk??

Tomcat - Wto 23 Lis, 2010

Janusz napisał/a:
Tomcat napisał/a:
Ostatnio jadąc na R888 dostałem sromotny oklep od prawie seryjnego Saxo na R1R, więc raczej dają radę. Było deszczowo of course.

niebieskie na rejestracji KWA ?? wiesz może czy prowadził Gonek, czy Matuszyk??

Obydwoje na zmianę.

AndrewKR - Wto 23 Lis, 2010

Tomcat napisał/a:

Juz troche mnie seryjnego - dolot, wydech i 13x59 - ale i tak Matuszyk zmiażdżył wszystkich w klasie - mnie również :/

Janusz - Wto 23 Lis, 2010

Tomcat napisał/a:
Obydwoje na zmianę.

to od którego dostałeś?? nie uwierzę ze od obydwóch... nie ma takiej opcji...

Jacek - Wto 23 Lis, 2010

ja tam nie wiem :faja:
ictus - Wto 23 Lis, 2010

175/65/14 dzisiaj zalozone i nic nie obciera... i tak patrze to nie wiem jakim cudem nawet przy obnizonej furze cos moze obcierac...
swoja droga to dopiero dzisiaj zauwazylem jak pojebane sa sruby w tym francuskim wynalazku :)

ziober - Wto 23 Lis, 2010

Janusz napisał/a:
Tomcat napisał/a:
Obydwoje na zmianę.

Matuszyk był 1, a Gonek 4 ze strata 3,99 sek do Matuszyka.

Tomcat - Wto 23 Lis, 2010

ziober napisał/a:
Janusz napisał/a:
Tomcat napisał/a:
Obydwoje na zmianę.

Matuszyk był 1, a Gonek 4 ze strata 3,99 sek do Matuszyka.

Pisałem przecież, że wstyd mi było za moją jazdę ostatnio :P Rozmawiałem z Matuszykiem i sam stwierdził, że opona zrobiła ogromną robotę. Na suchym wklepałem Gonkowi dość sporo miesiąc wcześniej, ale jeszcze bez dolotu i na suchym.

Co do skrzyni to nie 13x59, tylko 13x64.

Janusz - Śro 24 Lis, 2010

Tomcat napisał/a:
Na suchym wklepałem Gonkowi

no to się chyba sporo podciągnął, jak widziałem rok temu jego jazdę... to raczej wypad po bułki ;/

Tomcat - Czw 25 Lis, 2010

Janusz napisał/a:
Tomcat napisał/a:
Na suchym wklepałem Gonkowi

no to się chyba sporo podciągnął, jak widziałem rok temu jego jazdę... to raczej wypad po bułki ;/

Nawet Matuszyk był zaskoczony jego wynikiem :P Ja zresztą też. Szkoda, że nie dam rady pojechać ostatniej rundy... Niestety trochę wyzerowałem konto ostatnio, a tu na klatkę trzeba odkładać :/

wasq - Nie 28 Lis, 2010

oki panowie co polecicie do zimowego upalania na kjs-y rozmiar 15 cali

dzis jechalem kjsa na nokian wrg2 stan 4mm 3 latki i jestem moocno zawiedziony na ubitym sniegu lekko wcisnalem hamulec i juz blok na lukach przy malej predkosci 20 km/h potrafilo mi dupe wyrzucic ogolnie trzymanie opony slabe itd.....

Tomcat - Nie 28 Lis, 2010

wasq napisał/a:
oki panowie co polecicie do zimowego upalania na kjs-y rozmiar 15 cali

Dzisiejsze zawody w Tychach wygrało seryjne Evo 9 RS na Dębicy Frigo 15 cali :P Wszystkie przejazdy praktycznie w całości po śniegu. Także, na śniegu zdecydowanie dają radę.

wasq - Pon 29 Lis, 2010

ale ubity czy luzny snieg ???

nokian na luznym sniegu trzymal wmiare na ubitym ni chuja

zefir - Pon 29 Lis, 2010

tez polecam frigo na snieg, ja upalalem dwie zimy co prawda w rozmiarze 13'' ale na sniegu byly mega :)