No dobra, a który Absolut to czysta, a który to Kurant PGmaster - Wto 16 Paź, 2012 Czysta niebieska rasta - Wto 16 Paź, 2012 Agree rasta - Sob 27 Paź, 2012 Niezłego klejenta ostanio miałem
Gości przywiózł deskę od Klio III przyciętą pod klatkę na flokowanie. Przebieg rozmowy:
Klejent: Czy może mi pan powiedzieć co to jest to flokowanie i po co się to robi?
Ja: Jak to, przywozi Pan deskę do flokowanie i nie po co to się robi?
Klejent: Nie ma pojęcia, wszyscy flokują to ja też
Kamill - Sob 27 Paź, 2012 Siła reklamy, jak apple Shymek - Sob 27 Paź, 2012 Mistrz.... pewnie wcześniej był na "klatkowaniu" z takim samym pytaniem i odp: wszyscy klatkują to ja też
Trzeba go było jeszcze wysłać do Geko po kuwety rasta - Sob 27 Paź, 2012 Jak będzie odbierał deskę dam mu namiar na Geko rasta - Nie 04 Lis, 2012 Street & Race
Race - ST170 2.0 N/A
Street - 2.0 Turbo
GeKo - Pon 05 Lis, 2012 rasta, Czy mam wysłać zestaw wizytówek rasta - Pon 05 Lis, 2012
GeKo napisał/a:
rasta, Czy mam wysłać zestaw wizytówek
Nie widzę problemu rasta - Wto 06 Lis, 2012 Takiego mejla właśnie otrzymałem
Cytat:
Witam czy możliwe jest uzyskanie informacji na temat flokowania ? Wasze pracę są na bardzo wysokim poziomie i robią duże wrażenie stąd chciałbym wiedzieć jakiego sprzętu używacie do flokowania i na jakim strzyżu pracujecie. Nadmieniam, że jestem z Podkarpacia więc nie stanowię dla Waszej firmy żadnej konkurencji czy zagrożenia. Chciałbym otworzyć firmę flokującą a pod tym względem jesteście pierwszoligowcami mówiąc terminologią sportową. Czy możliwe jest przyjechanie do Was na szkolenie ?
GeKo - Wto 06 Lis, 2012
rasta napisał/a:
GeKo napisał/a:
rasta, Czy mam wysłać zestaw wizytówek
Nie widzę problemu
Serio...? To bardzo chętnie podeślę
No ładnie Piotrek jak taki mejl tzn. że macie renomę rasta - Wto 06 Lis, 2012 Pewnie, że możesz podesłać, zawsze jakimś bogatym bobkom w EVO czy Subaru będę wciskał twoja wizytówkę Bonczek - Wto 06 Lis, 2012 rasta, moim zdaniem nic śmiesznego, tylko się cieszyć