was79 - Czw 06 Sty, 2011 Cartoon dzięki za użyczenie rejskara zgłoś do mojego pimpa po pomóka,, bo niestety auta nie mogłem podkręcić, bow szytsko jest na maksa
BTW coraz bardziej wciąga mnie Assasin Creed jak ktoś nie grał to polecam, zwłaszcza, że Zefir ma w dobrej cenie do opchnięciazefir - Czw 06 Sty, 2011 assasin u mnie juz godzine po wystawieniu sprzedany was79 - Czw 06 Sty, 2011 kurde, a starałem się uskutecznić kryptoreklame Cartoon - Czw 06 Sty, 2011 Właśnie zakupiłem sobie DTMową Astrę tydzień na to polowałem zefir - Czw 06 Sty, 2011 pozycz na chwile Cartoon - Pią 07 Sty, 2011 Dziś po pracy przejdę tamte mistrzostwa i podam dalej Cartoon - Pią 07 Sty, 2011
anjas napisał/a:
aha... pograłem 2 dni temu w The Fight na PS Move... kurde, nie mogę teraz rękoma ruszać, mam takie zakwasy jak po dobrej siłce i spociłem się tak, że miałem całe majty mokre.
Podoba mi się to, ale boje się znów uruchomić tą grę.
Do tego potrzebne są dwa kontrolery move, czy wystarczy jeden?anjas - Pią 07 Sty, 2011
Cartoon napisał/a:
Do tego potrzebne są dwa kontrolery move, czy wystarczy jeden?
podobno jednym też się da ale nie warto.
Jedna łapa jest bezwładna i nie można się bronić ani atakować.Cartoon - Pią 07 Sty, 2011 cholera, to koszt pogrania robi się dość wysoki... starter pack + kontroler + gra bizon - Pią 07 Sty, 2011 tu jest niezly kontroler, oparty o move
swoja droga, giera trafila na moja liste must-have 106 - Pią 07 Sty, 2011 tluke w:
po dniu w pracy... dla mnie 10/10
anjas - Pią 07 Sty, 2011
106 napisał/a:
tluke w:
po dniu w pracy... dla mnie 10/10
o co w tym chodzi?106 - Pią 07 Sty, 2011 chyba o nic konkretnego...
taka zwykla dynamiczna strzelanka krew sie leje... rozna bron...
nie gralem juz w taka milion lat heheCartoon - Pią 07 Sty, 2011
zefir napisał/a:
pozycz na chwile
przekazany zefir - Sob 08 Sty, 2011 popoludniem nim powalcze i oddaje , bo kuzwa siedze w pracy jeszcze dzis do 18