iQ - Pon 03 Sty, 2011 Niech ktos mi podpowie czym mozna wygrac gran turismo allstars (czy cos takiego) i like the wind? Chyba nie mam auta ktore by sie nadawalo Cartoon - Pon 03 Sty, 2011 No to was dostaniesz furę dopiero jutro... bo tylko raz dziennie mogę wysyłać
edit
IQ mój rejskar z 89 się do tego nadaje iQ - Pon 03 Sty, 2011 Cartoon, zglosze sie wiec do ciebie na dniach Cartoon - Pon 03 Sty, 2011 Ustaw się w kolejce iQ - Pon 03 Sty, 2011
Cartoon napisał/a:
Ustaw się w kolejce
Oki doki,ostatnio nie mam zbytnio czasu zeby grac wiec nie ma pospiechu zefir - Pon 03 Sty, 2011 Cartoon a skad wogole masz te fury?? kupujesz??
ma ktos DTM'a uzyczyc na godzinke ??Cartoon - Pon 03 Sty, 2011 akurat te dwa rejskary wygrałem mam już ponad 80% gry za sobą, więc trochę ciekawych fur wygrałem
a co do DTMa to przyłączam się do pytania nie udało mi się go wygrać... ani kupić bizon - Pon 03 Sty, 2011 dobrze daje
was79 - Wto 04 Sty, 2011 jak ktoś chce polatac tym mugenem, to mogę podesłać bo mam go w stajni
zapyerdala i klei do czarnego jak wściekły
Cartoon napisał/a:
No to was dostaniesz furę dopiero jutro... bo tylko raz dziennie mogę wysyłać
Cartoon - Śro 05 Sty, 2011 http://www.ps3site.pl/kie...ln-warto/61027/was79 - Śro 05 Sty, 2011 kurde za dwa tys. kupuje kredensa albo poldolota i mam zabawe przeza cały rok Bad-i - Śro 05 Sty, 2011 kurde ze nie ma zadnych rajdow z taka grafa i takim kierowaniem - te nowe WRC coraz bardziej mnie zawodzi jak tak sobie popatrze na GT5qbus - Śro 05 Sty, 2011 z kierowaniem jest niesmiertelny RBR... nawet lepszy model jazdy tam jest... niestety grafa troche archaicznaBad-i - Śro 05 Sty, 2011
qbus napisał/a:
z kierowaniem jest niesmiertelny RBR... nawet lepszy model jazdy tam jest... niestety grafa troche archaiczna
CMr2 mial lepsza grafe, zobacz na water splashe w nowym WRC qbus - Śro 05 Sty, 2011 CMRR2 z poprawiona grafa, nowymi trasami i furami do zabawy by w zupelnosci wystarczył