mtb 29er a nie crossa czy innego trekinga... wtedy mialbym po prostu rower do dojazdow do roboty po sciezce rowerowej
Co Ty - ja dzisiaj machnąłem 55km Bemowo -> Palmiry -> Bemowo, z czego ~20km przez las i jest bardzo spoko a mój rower chyba się kwalifikuje do crossowy czy trekingowy chyba.
Myślę, że za taka cene szukaj używanego.
Pitt, co to za RockShox?
reba
ja dopiero co sprzedalem swoją meride matts striker za 700zl.
fajny rower w swietnym stanie na alivio
pisalem kilka razy ze chce sprzedac, wiec trzeba bylo korzystac
o taki byl
co do tego co wkleiles, ladny opis, jak ogloszenie samochodowe
14.5kg to sporo, nie wiem jak to ma "plynac" po drodze
za ta kase w tym przedziale to bym nie wchodzil w takie cos jak wkleiles, to juz faktycznie lepiej uzywke na lepszych gratachPiTT - Sob 22 Mar, 2014
Bonczek napisał/a:
PiTT napisał/a:
mtb 29er a nie crossa czy innego trekinga... wtedy mialbym po prostu rower do dojazdow do roboty po sciezce rowerowej
Co Ty - ja dzisiaj machnąłem 55km Bemowo -> Palmiry -> Bemowo, z czego ~20km przez las i jest bardzo spoko a mój rower chyba się kwalifikuje do crossowy czy trekingowy chyba.
Grunt, żeś zadowolony
sie wie!
chodzilo mi bardziej o crossa na oponie typow drogowej bo takie tez sprzedaja, wtedy po prostu wieksza szansa na jej uszkodzenie na kamieniach
i tak nie ogarniam tras gdzie moglbym go wykorzystac w pelni, ale juz mam plan wypadu konkretna gorke za miastem Anonymous - Sob 22 Mar, 2014
Myślę, że za taka cene szukaj używanego.
Pitt, co to za RockShox?
reba
ja dopiero co sprzedalem swoją meride matts striker za 700zl.
fajny rower w swietnym stanie na alivio
pisalem kilka razy ze chce sprzedac, wiec trzeba bylo korzystac
o taki byl
Obrazek
co do tego co wkleiles, ladny opis, jak ogloszenie samochodowe
14.5kg to sporo, nie wiem jak to ma "plynac" po drodze
za ta kase w tym przedziale to bym nie wchodzil w takie cos jak wkleiles, to juz faktycznie lepiej uzywke na lepszych gratach
No to kiepsko nie wiedziałem , ale nawet ogłoszenia nie było PiTT - Sob 22 Mar, 2014 bo juz zaczalem sortowac co tu wrzucac a co nie Anonymous - Sob 22 Mar, 2014 Wziąłem tego Kandsa , chciałem mieć gwarancje i nie wydawać więcej niż 1200 złPiTT - Sob 22 Mar, 2014 wziales teraz czy wczesniej a pytanie wrzuciles juz po fakcie? Anonymous - Sob 22 Mar, 2014 teraz przed chwilą PiTT - Sob 22 Mar, 2014 git PiTT - Pon 24 Mar, 2014 https://www.facebook.com/erboourbanbikes http://mustache.pl/marki/erboo-urban-bikesmichool_vt - Pon 24 Mar, 2014 biore dwa! PiTT - Pon 24 Mar, 2014 cos chooojowa ta strona bo nie jest w pelni funkcjonalna
nie ma wyboru rozmiaru... pewnie nie da sie tez zamowicBartli - Pon 24 Mar, 2014 Japyrtole, jakie paskudne są te erboo Ceny też trochę wysokie, chyba że faktycznie osprzęt jest najwyższej klasy(o czym nigdzie nic nie piszą)...leszq - Pon 24 Mar, 2014 Zamówienia można dokonać tylko na ekologicznie wyprodukowanym papierze.... Chyba ich posrało z cenami tych pseudo rowerów. Nie wiem czy obróbka bambusa jest taka droga czy w czym tkwi problem, ale odstawiam, że raczej mało kto będzie chętny na wydanie 10 tys zł na kawałek drewna, 2 hamulce i napęd. Poza tym karbonit chyba jednak lepiej sprawdza się do robienia ram i za 10 tys można już raczej celować w wypasioną kolarzówkę.
Czesio, w tej kwocie wszystko raczej jest podobne, tj osprzęt z niższej półki, rama z tego samego stopu aluminium, także dokonałeś dobrego wyboru, tak samo by było gdybyś kupił inny w tym samym przedziale cenowym. Używka pewnie byłaby lepsza, ale jak Ci zależało na gwarze no to nie ma tematu.Anonymous - Pon 24 Mar, 2014 Ogladalem te baambusowe rowery na targach dizajnu.strasznie lekkie to jest ale mam obawy co do wytrzymalosci.cena z dupy ale jakis szmalowny hipster pewnie kupi.w kopenhadze na christiani widzialem takie bardzo dziwne rowery pospawane ze zlomu ,w cenie 3-6 tys zl i podobno sa frajerzy co to kupują