Od czasu wypadku, jaki mieliśmy na gierkówce i tego widoku po wyjsciu z auta, jaki doswiadczyłem, boje się
możesz nam coś dokładniej opowiedzieć ??was79 - Pią 16 Wrz, 2011 noc, pijak na drodze, ja się o niego otarłem, gość za mną już nie dał rady go ominąć, wybiegłem w szoku zatrzymywać auta za nami, i to co zobaczyłem, co z niego zostało - szkoda gadać speed555 - Sob 24 Wrz, 2011 Jutro startuję Saxo w imprezie koło Ropczyc organizowanej przed AK Stomil w Dębicy. Jakby ktoś chciał to można sie chyba jeszcze zapisać: http://akstomil.pl/news.php?id=231
Filmik z powyższych zawodów.
ja zaląłem 7. miejsce w klasie. skopałem 1 przejazd niestety. a na ostatnim poprawiłem sie o 3 sekundy. ale seryjne opony i zbierznośc z tyłu rozjechana (belka do regeneracji) dały tez o sobie znac:)Marek23 - Śro 28 Wrz, 2011 Kurde, wyglada to super. Wszyscy ida o zycie to raz. Dwa fajnie,ze bez ciec, przynajmniej jedzie sie po asflacie...nie to co profi rajdy,jedna petla i ku,r,wa rajd szutrowy. Bad-i jest za obowiązkową klatką w takich imprezach, ale ja Cię Speed rozgrzeszam kubek13 - Czw 29 Wrz, 2011 Fajna imprezka. Niektóre furki profi wyglądają i idą serio 'fest'.
Zazdroszczę udziału. Sam bym chętnie pojechał taką zabawę..
I to co marek słusznie zauważył - nie ma tego syfu na cięciach !
Odcinek MNIAM .qbus - Czw 29 Wrz, 2011 Robimy 23 pazdziernika taka impreze, tym razem z 1 oesu przeskakujemy na 3 przejezdzane po 3 razy... w sumie 9 km oesowych, zupelnie nowe odcinki, wpisowe 200 zł (dużo/nie dużo wychodzi jak za 1/3 rd3l i tyle samo jazdy, budzet jest tak nadwyrezony ze jak nie przyjedzie 60 zalog to do imprezy dolozymy) jak cos to wstepnie zapraszam, wszystko po fajnym rownym technicznym asfalcie, jedna proba na terenie zamknietym ale raczej szybka z szykanami a nie z pachołkami.Janusz - Czw 29 Wrz, 2011
Cytat:
Robimy 23 pazdziernika taka impreze, tym razem z 1 oesu przeskakujemy na 3 przejezdzane po 3 razy... w sumie 9 km oesowych, zupelnie nowe odcinki, wpisowe 200 zł (dużo/nie dużo wychodzi jak za 1/3 rd3l i tyle samo jazdy, budzet jest tak nadwyrezony ze jak nie przyjedzie 60 zalog to do imprezy dolozymy) jak cos to wstepnie zapraszam, wszystko po fajnym rownym technicznym asfalcie, jedna proba na terenie zamknietym ale raczej szybka z szykanami a nie z pachołkami.
kurcze....brzmi zachęcająco.. niestety nie ogarnę się do tego czasu w jakim rejonie to robicie??qbus - Czw 29 Wrz, 2011 Wiśniowa-Lipnik-DobczyceMarek23 - Czw 29 Wrz, 2011 Może golfem przyjade...qbica - Czw 29 Wrz, 2011 kurde, musialbym jakiś transport na renówke załatwić qbus - Czw 29 Wrz, 2011 Do chłodni ;]qbica - Czw 29 Wrz, 2011 musze z Jacem pogadać qbica - Pią 30 Wrz, 2011 http://np126p.pl/index.ph...ystkie&item=379GeKo - Pią 30 Wrz, 2011 Sie dogadali?