To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [F1] Kubica i F1 2009

martin.h - Czw 19 Mar, 2009

GOKART napisał/a:
Ron Denis odszedł z McLarena, Jean Todt z Ferrari czyli jeszcze więcej rzeczy będzie postawione na głowie w nowym sezonie. I dobrze, będzie się działo ! :)

Todt już w zeszłym sezonie był odstawiony w Ferrari na bok. Przecież On jest już stary więc idzie na emeryturę.

PieQt - Czw 19 Mar, 2009

tod w zesżlym sezonie nie miał nic wspólnego z zespołem F1 ferrari, został CEO (albo jakoś podobnie) firmy ferrari
Michał - Czw 19 Mar, 2009

Todd był stary, i został CEO w ferrari. Teraz odchodzi ze względu na swój skurwysyńsko wysoki wiek
Anonymous - Wto 24 Mar, 2009

Bernie jest przechu.j ;D
http://www.autoklub.pl/23906,item,0,,f1.html

Anonymous - Śro 25 Mar, 2009

aaaaaaaaa nie moge sie doczekac.
snilo mi sie ze red bull wygrywa, potem toro rosso, potem bmw :crazy: :lol2:

lenny - Śro 25 Mar, 2009

JIMEK napisał/a:
snilo mi sie ze

ja się wczoraj naczytałem o F1 i całą noc dziś mi śmigały w snach:)

myślę, że ten sezon będzie zupełnie inny od poprzedniego... ciekawszy i bardziej zacięty, ale na pewno też trudniejszy dla Kubicy...

anywy! trzymamy kciuki Robercik!!

saxorulez - Śro 25 Mar, 2009

Najlepsze to będą wyścigi w deszczu - bo dzwonił do mnie Kubica i mówił że nowe opony slicki i zmiany w aerodynamice spowodowały iż auto ma trochę słabszy docisk na suchym, przód ma super przyczepnośc gorzej jest z tyłem. natomiast opony na wodę są takie same jak w zeszłym sezonie, co w połączeniu z dociskiem mniejszym o 40% powoduje iż tam będzie się dopiero działo
lenny - Śro 25 Mar, 2009

ale zaraz potem dzownił do mniei prosił, żebym Ci przekazał, że bolity w tym roku są cięższe a dla malych predkości to tylko dobrze..
no i oczywiscie pozdro dla hh.org

Jakarti - Śro 25 Mar, 2009

ciekaw jestem czy faktycznie po wylaczeniu all systemow zaczna krecic baczki na zakretach.. teraz kazdy zakret wolno a pozniej mistrz prostej + KERS :) heheh

zapowiada sie interesujaco :)

heh lenny ja to samo, furmuły mi lataly nad glowa jak spalem :D
zajebsicie sie nie moge doczekac, a z kim nie gadalem (bernie ecclestone, ron dennis, michael schumacher, mikolaj sokol, flavio briatore, luca di montezemolo, andrzej borowczyk, mario thiessen, adam kornacki, martyna wojciechowska) ma to samo, w tym roku ten sezon to najwieksza zagadka, jak to mowia kierowcy wreszcie skoncza sie spekulacje jak bedzie

saxorulez napisał/a:
bo dzwonił do mnie Kubica i mówił że

Do mnie dzwonił i prosił żeby Tobie przekazać żebyś nie siedział na forum non stop, tylko wyrobił się z tymi wałkami dla nich na piątek!!!

M - Śro 25 Mar, 2009

Ale jesteście zenujacy :rotfl:

lustereczko :P
Michał - Śro 25 Mar, 2009

- Halo
- Siema, tu robert
- O siema robcio , co tam ?
- A nic, tak dzwonie kontrolnie sie spytać czy idziesz do platy w weekend
- Hmmm, raczej nie , mam randke
- O to spoko. Jak nie idziesz to chociaż pożyczyłbyś kabrio bo jest zajebiste
- Spoko, nie ma problemu. Tylko uważaj na hokej bo ...
- O sory majk, musze kończyć bo mario idzie. Oddzwonie później
- 3m sie ziom, i zgól wąsy
- 3m sie

anjas - Śro 25 Mar, 2009

Zdziwiłem się, że wszyscy znają Roberta. Zadzwoniłem do niego a on równie zdziwiony. Mówił, że z nikim z Was nie gadał... (????) Podobno tylko z Jimkiem na skajpie przez chwilę.

Wracając do tematu: nie mogę się doczekać rozpoczęcia sezonu. Robert też.