334km od domu no name - Czw 03 Maj, 2012 Pamiętajcie by kontakt wraz z fotami utrzymywać z forum spoon - Czw 03 Maj, 2012
Bonczek napisał/a:
spoon, na kołach lecimy
I 8 kol wsadzacie do Civica?
Moze Wam cos wziac?Bonczek - Czw 03 Maj, 2012 Co najgorsze to już wszystko w nim jest podobno
Spoon to musisz się z Marcelim kontaktować na pewno byłoby łatwiej Anonymous - Czw 03 Maj, 2012
spoon napisał/a:
Bonczek napisał/a:
spoon, na kołach lecimy
I 8 kol wsadzacie do Civica?
Moze Wam cos wziac?
a z kim ty jedziesz i kiedy?no name - Czw 03 Maj, 2012 Znalazłem fotę z upalanki w Poznaniu,
da się znaleźć mnie, zefira, pabla, pasengera
ale imageshack nie bangla i nie mam jak wsadzić
imgur?rasta - Czw 03 Maj, 2012 A ja w Mikołajkach w porcie i mam wyjebane kamil - Czw 03 Maj, 2012 no to lans pełną gębą wiktoch - Czw 03 Maj, 2012 Czy w tych pokojach na torze gdzie nocujemy jest WiFi? no name - Czw 03 Maj, 2012 Wsadziłem na fotosika
kamil - Czw 03 Maj, 2012 tak, ale reczników nie ma i srasz do dziury roj - Czw 03 Maj, 2012
kamil napisał/a:
tak, ale reczników nie ma i srasz do dziury
właśnie, pytał o to Emeryt ale chyba nikt nie odpisał, dzwoniłem do Gaydka ale nie odbiera. co tam jest w tych pokojach a czego nie ma? pościel brać? kto wie co i jak?Bonczek - Czw 03 Maj, 2012 Jest i pościel i ręczniki przynajmniej były zawsze Anonymous - Czw 03 Maj, 2012 Ponawiam pytanie o trase... Gdzie was ewentualnie lapac: