Pirania - Pon 10 Mar, 2014 pytałam poważnie do czego ten rower, nie rozumiem czemu to zawsze musi skręcić w stronę jakiś złośliwości..PiTT - Pon 10 Mar, 2014 ale to nie bylo zlosliwe
po prostu juz mi wystarczy opinii, kilka osob w temacie dobrze doradzilo i teraz juz wiem na jakim osprzecie szukac
bedzie cos z cube bo pasuje mi pozycja, dziekuje za rady
ostatnio jezdzilem w sierpniu 2013... od tej pory stary rower jest caly czas w wawie, sciezki rowerowe, gorki, las, kraweznikileszq - Pon 10 Mar, 2014 Może jednak KTM?
Janusz - Pon 10 Mar, 2014 o kurwa, rower na stole PiTT - Pon 10 Mar, 2014 i zdjecie audi miedzy kwiatkami Anonymous - Pon 10 Mar, 2014
PiTT napisał/a:
i zdjecie audi miedzy kwiatkami
Dziwne,bo leszeq jezdzi meganą a nie audileszq - Wto 11 Mar, 2014 i nie mam KTMa PiTT - Śro 12 Mar, 2014 ten sklep arkus z niezlymi cenami to dobrzy ściemniacze
złożyłem zamówienie i po 2 dniach dostałem info że przykro im, ale rower nie jest juz dostępny
zapytałem jakies są dostępne to podesłali jakies 2 modele niższe w kolorach z dupy
ale jakby nie bylo pozycjonują się wysoko w porównywarkach cenowych
zamówiłem w koncu tego cube ltd w innym sklepie gdzie moglem wybrac sobie akcesoria w wysokosci 10% wartosci roweru... calkiem porzadny uklad
dzięki za pomoc pomocnym leszq - Śro 12 Mar, 2014 Będzie Pan zadowolooooony PiTT - Śro 12 Mar, 2014 po prostu czysta kalkulacja, jak policzylem ile bym musial dac za amor takiej klasy jak jest w ltd to zwyczajnie bardziej sie kalkulowalo od razu kupic wyzszy model
zreszta pozostale elementy tak samo... to jest taki slaby przedzial cenowy ze z jednej strony mozna kupic calkiem niezly rower, ale nieco dokladajac mozna kupic jeszcze lepszy... oczywiscie to i tak nawet nie sa rowery nawet w sredniej klasie jakosciowej bo wtedy trzeba to mnozyc 2-3 razy ale do amatorskiego pedalowania to i tak wiecej niz mozna sobie zażyczyćleszq - Czw 13 Mar, 2014 No niestety Pitt, wydaje się że 3500zł to dużo jak na rower, ale przy obecnych cenach wyższych modeli to nie jest wiele. Za samą tą Rebe musiałbyś zapłacić ok 1500zł, a pomiędzy tymi amortyzatorami, które były w tych innych modelach jest przepaść. Obecnie mam amortyzator z dokładnie tym samym systemem, tylko z większym skokiem.
Skoro planujesz tego roweru używać nie do maratonów, tylko do spalania sadła to na pewno będziesz zadowolony z wyboru. Do tego waga roweru jak na 29era wydaje się spoko co też na pewno odczujesz.PiTT - Sob 22 Mar, 2014 ciesze sie ze nie zmienilem zdania co do typu roweru i kupilem to co chcialem od poczatku czyli mtb 29er a nie crossa czy innego trekinga... wtedy mialbym po prostu rower do dojazdow do roboty po sciezce rowerowej
a tak to od środy śmigam do roboty rowerem, co prawda nudna trasa bo ścieżce, ale za to po robocie poznaje nowe tereny
mistrz góki i inne wertepy, póki co 200km pęklo i jeździ się bardzo dobrze, troche dupa boli od siodełka bo twarde, ale z każdym dniem coraz lepiej
slabe zdjecie bo z samsunga Anonymous - Sob 22 Mar, 2014 Ja chcę sobie budżetowy cos takiego kupić do 1200 ziko najlepiej , co o tym myślicie ?
http://allegro.pl/nowa-me...4051150569.htmlRyba - Sob 22 Mar, 2014
Myślę, że za taka cene szukaj używanego.
Pitt, co to za RockShox?Anonymous - Sob 22 Mar, 2014 Polecaja ten rower za te pieniadze http://allegro.pl/kands-e...4067422020.html