Z zasłyszanych informacji podobno jutro ostatnia impreza na torze w Tychach. Tor zostaje zamknięty ze względu na hałas, na który się skarżą okoliczni mieszkańcy.
Właśnie znajomy mi o tym mówił, aczkolwiek gadał coś o zamknięciu tylko tylnego owalu Jacek - Pią 16 Wrz, 2011
GeKo napisał/a:
Z zasłyszanych informacji podobno jutro ostatnia impreza na torze w Tychach. Tor zostaje zamknięty ze względu na hałas, na który się skarżą okoliczni mieszkańcy.
tak to prawda
jutro X zlot corollaclubu
co za sraka..ledwo pozwolili na tą imprezę która była już miesiąc wcześniej zapłacona...mi - Pią 16 Wrz, 2011 Niemy - Pią 16 Wrz, 2011 WTF! M - Pią 16 Wrz, 2011 PolskaJacek - Pią 16 Wrz, 2011
M napisał/a:
Polska
dla polaczkówGeKo - Pią 16 Wrz, 2011 Mnie rozwala to że tam domów w okolicy to jak na lekarstwo. Z drugiej strony Fiat to ma w dupie, bo dla nich rocznie dodatkowe 20tys to nie pieniądze. Wolą zamknąć i nie użerać się ze szczekaczami.was79 - Pią 16 Wrz, 2011 fajnie, tychy zamkną, wyrazów prawdopodobnie jeszcze 2-3 miesiące ze wzgledu na obwodnicę cz-wy, autodrom ma 13 właścicieli i też się pewnie za niedługo jakiś developer obudzi Jacek - Pią 16 Wrz, 2011 dzięki temu pojawi się z pewnością kilka nowych załóg na 3 lidze.
ze 100-150 osób startujących w Tychach ktoś się skusi na 100%Bart - Pią 16 Wrz, 2011
was79 napisał/a:
fajnie, tychy zamkną, wyrazów prawdopodobnie jeszcze 2-3 miesiące ze wzgledu na obwodnicę cz-wy, autodrom ma 13 właścicieli i też się pewnie za niedługo jakiś developer obudzi
wyjście jest banalnie proste - trzeba naku.rwiać po ulicach!
Tiry na tory!was79 - Pią 16 Wrz, 2011 Od czasu wypadku, jaki mieliśmy na gierkówce i tego widoku po wyjsciu z auta, jaki doswiadczyłem, boje sięAndrewKR - Pią 16 Wrz, 2011 Mam nadzieję, że to tylko plota! Poza tym, na 08.10.2011 zaplanowana jest kolejna runda SMT... Pamietam że parę razy podczas zawodów badali hałas i wychodziło że trzyma się jakiejś tam normy...Jacek - Pią 16 Wrz, 2011 muszę Cię zmartwić ale to prawda. poprzednia runda była odwołana właśnie z tego powodu...