To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [INFO] Co, gdzie,kiedy?

pum - Pią 16 Wrz, 2011

ja pier...
mi - Pią 16 Wrz, 2011

que?! o_O
martin.h - Pią 16 Wrz, 2011

GeKo napisał/a:
Z zasłyszanych informacji podobno jutro ostatnia impreza na torze w Tychach. Tor zostaje zamknięty ze względu na hałas, na który się skarżą okoliczni mieszkańcy.

Właśnie znajomy mi o tym mówił, aczkolwiek gadał coś o zamknięciu tylko tylnego owalu o_O

Jacek - Pią 16 Wrz, 2011

GeKo napisał/a:
Z zasłyszanych informacji podobno jutro ostatnia impreza na torze w Tychach. Tor zostaje zamknięty ze względu na hałas, na który się skarżą okoliczni mieszkańcy.

tak to prawda :wall: :wall: :wall:
jutro X zlot corollaclubu
co za sraka..ledwo pozwolili na tą imprezę która była już miesiąc wcześniej zapłacona...

mi - Pią 16 Wrz, 2011

:wall:
Niemy - Pią 16 Wrz, 2011

WTF! o_O
M - Pią 16 Wrz, 2011

Polska
Jacek - Pią 16 Wrz, 2011

M napisał/a:
Polska

dla polaczków

GeKo - Pią 16 Wrz, 2011

Mnie rozwala to że tam domów w okolicy to jak na lekarstwo. Z drugiej strony Fiat to ma w dupie, bo dla nich rocznie dodatkowe 20tys to nie pieniądze. Wolą zamknąć i nie użerać się ze szczekaczami.
was79 - Pią 16 Wrz, 2011

fajnie, tychy zamkną, wyrazów prawdopodobnie jeszcze 2-3 miesiące ze wzgledu na obwodnicę cz-wy, autodrom ma 13 właścicieli i też się pewnie za niedługo jakiś developer obudzi :wall:
Jacek - Pią 16 Wrz, 2011

dzięki temu pojawi się z pewnością kilka nowych załóg na 3 lidze.
ze 100-150 osób startujących w Tychach ktoś się skusi na 100%

Bart - Pią 16 Wrz, 2011

was79 napisał/a:
fajnie, tychy zamkną, wyrazów prawdopodobnie jeszcze 2-3 miesiące ze wzgledu na obwodnicę cz-wy, autodrom ma 13 właścicieli i też się pewnie za niedługo jakiś developer obudzi :wall:

wyjście jest banalnie proste - trzeba naku.rwiać po ulicach!

Tiry na tory!

was79 - Pią 16 Wrz, 2011

Od czasu wypadku, jaki mieliśmy na gierkówce i tego widoku po wyjsciu z auta, jaki doswiadczyłem, boje się
AndrewKR - Pią 16 Wrz, 2011

Mam nadzieję, że to tylko plota! Poza tym, na 08.10.2011 zaplanowana jest kolejna runda SMT... Pamietam że parę razy podczas zawodów badali hałas i wychodziło że trzyma się jakiejś tam normy...
Jacek - Pią 16 Wrz, 2011

muszę Cię zmartwić ale to prawda. poprzednia runda była odwołana właśnie z tego powodu... :wall: