Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] Mieszkanie - Warszawa Bemowo
kamil - Pon 07 Lip, 2014 moja ex tam mieszkała. Lokalizacja oki. GratulacjeGreg - Pon 07 Lip, 2014 Fajnie
Tak z ciekawości, ile $ za najem takiego segmentu?
BTW, dziś dostałem od mojej Magdy linka do ogłoszenia o Twoim mieszkaniu na wynajem, z dopiskiem że piękne, znalazła na fejsie, na Twoim fanpage'u nie wiedząc że to hoczhetowy Zdziwiła się nieco że to znajome lokum Cartoon - Pon 07 Lip, 2014
Greg napisał/a:
Fajnie
Tak z ciekawości, ile $ za najem takiego segmentu?
BTW, dziś dostałem od mojej Magdy linka do ogłoszenia o Twoim mieszkaniu na wynajem, z dopiskiem że piękne, znalazła na fejsie, na Twoim fanpage'u nie wiedząc że to hoczhetowy Zdziwiła się nieco że to znajome lokum
Heh świat jest mały
Segment udało nam się wyhaczyć w naprawdę dobrej kasie... 3,2k + prąd + woda + gaz (ogrzewanie gazowe) + wywóz śmieci + tv i net do zorganizowania przez nas
Większość domów w tej okolicy (co prawda też sporo większych) to koszt bliżej 5kplnM - Pon 07 Lip, 2014 Dobry price, taki okazyjny ale da się za tyle wyhaczyc tylko trzeba poczekać.
Fajne segmenty w dobrej cenie są na białołęce ale trzeba by na głowe upaść żeby stamtąd dojeżdżac
Dobrego mieszkania życzę Greg - Wto 08 Lip, 2014 No to bardzo dobre pieniądze. Wręcz świetne.
Białołęka to dobre zad*pie, ale zależy kto gdzie pracuje i o jakiej porze jeździ - znajomi stamtąd cisną trasą na Wolę, chyba na 8 do tyrki, z 20min jadą? Wracają po 20 - też szybko.Cartoon - Pią 11 Lip, 2014 Wieczorkiem podpisujemy umowę na wynajem naszego mieszkania Długo to nie trwało Cartoon - Sob 26 Lip, 2014 Taka sytuacja PiTT - Sob 26 Lip, 2014 fajnie wyglada, to kupiliscie czy wynajeliscie?
edit: juz widze, spoko cena... we wro tyle sie placi za 3 pokoje w fajnej okolicy
taki segment tez pewnie blizej 5 by kosztowal... szkoda ze tak poszaleli z cenami w tym miescie, nie wiem w sumie czy to glownie studenci podbijaja stawki czy obcokrajowcyanjas - Sob 26 Lip, 2014
PiTT napisał/a:
nie wiem w sumie czy to glownie studenci podbijaja stawki czy obcokrajowcy
agenturyPiTT - Sob 26 Lip, 2014 e tam, nie ma tak duzo
musi byc inny powod... pomijam fakt ze Wro jest drozszy niz Wawa jesli chodzi o knajpy Anonymous - Sob 26 Lip, 2014 faktycznie troche ocipieli z cenami we wro,chcielismy zmienić na cos wiekszego ale jak posprawdzałem ceny to nam przeszłoM - Sob 26 Lip, 2014 Elegancko Wojtek, lepiej wygląda niż myślałem Cartoon - Sob 26 Lip, 2014 Przeprowadzamy się pewnie pod koniec tygodnia przyszłego - dziś powoli zacząłem transportować graty Jaram się jak dziecko was79 - Sob 26 Lip, 2014 Do czasu, jak uslyszyl kłótnie sąsiadów. Moj kolega w segmencie słyszy, jak sasiadka opierdala męża, ze znowu zioło jarał Cartoon - Sob 26 Lip, 2014 Teraz mieszkam w bloku, gdzie mam sąsiadów z 3 stron W tym, do mieszkania przez ścianę, dwa lata temu o 6 rano kryminalni wpadli - włącznie z wysadzeniem drzwi