To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] Mieszkanie - Warszawa Bemowo

kamil - Pon 07 Lip, 2014

moja ex tam mieszkała. Lokalizacja oki. Gratulacje
Greg - Pon 07 Lip, 2014

Fajnie :)

Tak z ciekawości, ile $ za najem takiego segmentu?

BTW, dziś dostałem od mojej Magdy linka do ogłoszenia o Twoim mieszkaniu na wynajem, z dopiskiem że piękne, znalazła na fejsie, na Twoim fanpage'u nie wiedząc że to hoczhetowy :D Zdziwiła się nieco że to znajome lokum ;)

Cartoon - Pon 07 Lip, 2014

Greg napisał/a:
Fajnie :)

Tak z ciekawości, ile $ za najem takiego segmentu?

BTW, dziś dostałem od mojej Magdy linka do ogłoszenia o Twoim mieszkaniu na wynajem, z dopiskiem że piękne, znalazła na fejsie, na Twoim fanpage'u nie wiedząc że to hoczhetowy :D Zdziwiła się nieco że to znajome lokum ;)

Heh :) świat jest mały ;)

Segment udało nam się wyhaczyć w naprawdę dobrej kasie... 3,2k + prąd + woda + gaz (ogrzewanie gazowe) + wywóz śmieci + tv i net do zorganizowania przez nas

Większość domów w tej okolicy (co prawda też sporo większych) to koszt bliżej 5kpln

M - Pon 07 Lip, 2014

Dobry price, taki okazyjny ale da się za tyle wyhaczyc tylko trzeba poczekać.
Fajne segmenty w dobrej cenie są na białołęce ale trzeba by na głowe upaść żeby stamtąd dojeżdżac :)
Dobrego mieszkania życzę :)

Greg - Wto 08 Lip, 2014

No to bardzo dobre pieniądze. Wręcz świetne.

Białołęka to dobre zad*pie, ale zależy kto gdzie pracuje i o jakiej porze jeździ - znajomi stamtąd cisną trasą na Wolę, chyba na 8 do tyrki, z 20min jadą? Wracają po 20 - też szybko.

Cartoon - Pią 11 Lip, 2014

Wieczorkiem podpisujemy umowę na wynajem naszego mieszkania :D Długo to nie trwało :)
Cartoon - Sob 26 Lip, 2014

Taka sytuacja :-)

PiTT - Sob 26 Lip, 2014

fajnie wyglada, to kupiliscie czy wynajeliscie?

edit: juz widze, spoko cena... we wro tyle sie placi za 3 pokoje w fajnej okolicy :/
taki segment tez pewnie blizej 5 by kosztowal... szkoda ze tak poszaleli z cenami w tym miescie, nie wiem w sumie czy to glownie studenci podbijaja stawki czy obcokrajowcy

anjas - Sob 26 Lip, 2014

PiTT napisał/a:
nie wiem w sumie czy to glownie studenci podbijaja stawki czy obcokrajowcy

agentury

PiTT - Sob 26 Lip, 2014

e tam, nie ma tak duzo :rotfl:
musi byc inny powod... pomijam fakt ze Wro jest drozszy niz Wawa jesli chodzi o knajpy :>

Anonymous - Sob 26 Lip, 2014

faktycznie troche ocipieli z cenami we wro,chcielismy zmienić na cos wiekszego ale jak posprawdzałem ceny to nam przeszło
M - Sob 26 Lip, 2014

Elegancko Wojtek, lepiej wygląda niż myślałem :)

Przeprowadzamy się pewnie pod koniec tygodnia przyszłego - dziś powoli zacząłem transportować graty :) Jaram się jak dziecko :)
was79 - Sob 26 Lip, 2014

Do czasu, jak uslyszyl kłótnie sąsiadów. Moj kolega w segmencie słyszy, jak sasiadka opierdala męża, ze znowu zioło jarał :rotfl:

Teraz mieszkam w bloku, gdzie mam sąsiadów z 3 stron ;) W tym, do mieszkania przez ścianę, dwa lata temu o 6 rano kryminalni wpadli - włącznie z wysadzeniem drzwi ;)