To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Ogłoszenia komercyjne - Fast-Wheels.pl - wymiana i sprzedaż opon Wawka

CHRZANEK - Sob 21 Maj, 2011

pumfkp napisał/a:
próżnią nie napompowali i dlatego się nie chciała wyważyć.

Włąśnie to samo miałem napisać.

Vlodarsky - Sob 21 Maj, 2011

Jakarti napisał/a:
kola z lewej manki sa okej.. a nie przypominam sobie zebym prawa jakis off road uprawial...

ty nigdy nie pamiętasz :rotfl:

Jakarti - Sob 21 Maj, 2011

dość zabawna uwaga :D :D
Vlodarsky - Sob 21 Maj, 2011

krzywizny się same z siebie nie biorą :)
anjas - Nie 22 Maj, 2011

Vlodarsky napisał/a:
krzywizny się same z siebie nie biorą

czy jest taka opcja, ze krzywizna jest jeszczcze moja robotą?
jesli tak to niestety maly offroad sobie przypominam, jak mi gosc wyjechal i musialem spierdzielac prawa stroną na pobocze, żeby mu zdrowo nie przykotłować.

Ale po tej sytuacji przynajmniej razw wyważałem koła i chyba nie było problemu, albo wyważający się nie wygadał.

Jakarti - Nie 22 Maj, 2011

raczej nie Andrzejku :)
w kazdym razie nie ma co sie nad tym dalej rozwodzic..

Vlodek sie smieje, ze krzywizny sie same z siebie nie biorą bo w C2 pewnego dnia skrzywiła sie piasta i nie pamiętałem zebym w cos przysunał. w tygodniu podjade do Rasty i zobaczymy co tam w kolach jeszcze piszczy.

rasta - Śro 25 Maj, 2011

Żeby nie było że nic się u nas nie dzieje ;D

Klejentow mamy nie byle jakich :rotfl:

Zakładanie slicka do grubegoooo Łewo xD

Z przyjemnością tez informuję, że już od pewnego czasu zajmujemy się obsługa floty firmy Eurocar zajmującej się wypożyczaniem samochodów, jest tego ok. 150 samochodów xD

Jakarti - Czw 26 Maj, 2011

rasta napisał/a:
Z przyjemnością tez informuję, że już od pewnego czasu zajmujemy się obsługa floty firmy Eurocar zajmującej się wypożyczaniem samochodów, jest tego ok. 150 samochodów

mistrz!
chyba o tym kiedys gadalismy.. ciesze sie, ze moge byc ojcem Twojego sukcesu , hehe :)

pum - Czw 26 Maj, 2011

i aż chce się zapytać czym ten slick był potem napompowany :rotfl:
Bart - Czw 26 Maj, 2011

Rasta zdradził mi jeden z sekretów Fast-Wheels - opony pompują specjalną mieszanką gazów, to receptura przejęta od mistrzów motorsportu z Wielkiej Brytanii. Całego składu nie podam z wiadomych przyczyn, ale najważniejsze składniki to: azot (78%), tlen (~21%), argon (0.9%), odrobina prary wodnej(!), nieco dwutlenku węgla i szlachetne gazy takie jak: hel, neon, krypton, wodór.
pum - Czw 26 Maj, 2011

Bart :jupi: :jupi: :jupi:
anjas - Czw 26 Maj, 2011

Bart napisał/a:
Rasta zdradził mi jeden z sekretów Fast-Wheels - opony pompują specjalną mieszanką gazów, to receptura przejęta od mistrzów motorsportu z Wielkiej Brytanii. Całego składu nie podam z wiadomych przyczyn, ale najważniejsze składniki to: azot (78%), tlen (~21%), argon (0.9%), odrobina prary wodnej(!), nieco dwutlenku węgla i szlachetne gazy takie jak: hel, neon, krypton, wodór.

i pomyśleć, że niektóre barany zamiast tego pompują zwykłym powietrzem!!!

M - Czw 26 Maj, 2011

Albo próżniom!
rasta - Czw 26 Maj, 2011

Ale jesteście zryci :rotfl:
Anonymous - Czw 26 Maj, 2011

zajmujesz sie obsługą floty EUROPCAR a dokładniej INTER BEST 97 ;)

Jakarti flotę Raście ogarnałeś :rotfl: