To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [zakup grupowy] z oferty Kam Racing

martin.h - Czw 03 Wrz, 2009

Bad-i napisał/a:
Pytanie do Chrzanka, czy w a grupie mozna wycinac przedni pas (taki waski pasek) zeby udroznic dolot powietrza do dolotu ?

Ja wiem, że w A-grupowych CC można było wiercić dziury w zderzakach, ale czy można w pasie przednim? Hmm.. dobre pytanie.

106 - Czw 03 Wrz, 2009

stac sie nic nie stanie, ale jak ktos zauwazy to na BK2 polecisz, mozna to podciagnac
pod modyfikacje nadwozia, redukcje masy, zmiany w elementach konstrukcyjnych itp

Bad-i - Czw 03 Wrz, 2009

tez mi sie tak wlasnie wydaje, w sumie przy zamknietej masce tego nie widac, ale wystarczy ze otworza i nad chlodnica bedzie widoczny maly bo maly ale wyciety kawalek blachy.

choook zostawie tak jak jest i pojade na rolki, ciekawe czy ten magiczny dolot cos da ;)

CHRZANEK - Czw 03 Wrz, 2009

martin.h napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Pytanie do Chrzanka, czy w a grupie mozna wycinac przedni pas (taki waski pasek) zeby udroznic dolot powietrza do dolotu ?

Ja wiem, że w A-grupowych CC można było wiercić dziury w zderzakach, ale czy można w pasie przednim? Hmm.. dobre pytanie.

W CC można bo przewiduje to homologacja.
Ale wtedy trzeba wyciąć wszystkie otwory jakie powinny być czyli:

-2 otwory prostokątne w miejscu tablicy rejestracyjnej
-trapezowe otwory po bokach zderzaka
-udrożnienie "ślepych" kratek zderzaka

Natomiast w homo 106 czegoś takiego ni mo.

fydi - Wto 22 Wrz, 2009

martin.h, i jak będzie jakiś zakup grupowy w najbliższym czasie?
martin.h - Wto 22 Wrz, 2009

Może coś ogarnę jeszcze przed świętami tzn. październik/listopad. Muszę tylko sprawdzić co mają ciekawego :D
Loko - Wto 22 Wrz, 2009

Ej karwa, bo ja nadal nie zapłaciłem za przesyłkę, chętnie bym już to zrobił, bo za chwile zapomnę o tym już całkiem. Hu de fak end hał macz: Komu i ile mam przelać, prosze o PW

UWAGA! ROBIMY ZAKUP GRUPOWY VOL.2

Do połowy października czyli 15.10 (czwartek) można wpisywać co kto potrzebuje, prosiłbym o wklejanie linków, bo wtedy wiadomo o co chodzi. Jeśli będzie nas wystarczająco dużo, to puszczę zamówienie. Ważne aby uzbierało nas się dość dużo, żeby nie płacić za przesyłkę.

Loko napisał/a:
Ej karwa, bo ja nadal nie zapłaciłem za przesyłkę, chętnie bym już to zrobił, bo za chwile zapomnę o tym już całkiem. Hu de fak end hał macz: Komu i ile mam przelać, prosze o PW

Widzisz sprawa jest taka, że Nox wcale nie chce tej kasy ;D A jak sprężyny, założyłeś?

fydi - Wto 22 Wrz, 2009

no to git :D ja pierwszy :D

fydi
http://www.kamracing.co.u...k1-16v-759.html

Bad-i - Wto 22 Wrz, 2009

martin.h napisał/a:

Widzisz sprawa jest taka, że Nox wcale nie chce tej kasy

moze trzeba mu doyebać ?? ;D

Loko - Wto 22 Wrz, 2009

martin.h napisał/a:
Loko napisał/a:

Widzisz sprawa jest taka, że Nox wcale nie chce tej kasy ;D A jak sprężyny, założyłeś?

No to jakieś jaja. :D
Jeszcze nie wpadłem troche w wir i totalnie nie mam czasu żeby je założyć.

nox - Wto 22 Wrz, 2009

Qarwa zapomniałem znowu ;D

Jutro to podlicze i prześle to MArtina :D

Loko - Wto 22 Wrz, 2009

Bad-i napisał/a:
martin.h napisał/a:

Widzisz sprawa jest taka, że Nox wcale nie chce tej kasy

moze trzeba mu doyebać ?? ;D

Karwa zazwyczaj dojebuje się jak ktoś kasy nie chce oddać, no ale mozemy zrobić wyjątek i zrobić to na odwrót :rotfl:

Właśnie byłem na stronce Kam Racing, są nowości m.in. pojawiły się graty do R5, Megane i do Fiesty.