Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [zakup grupowy] z oferty Kam Racing
martin.h - Czw 03 Wrz, 2009
Bad-i napisał/a:
Pytanie do Chrzanka, czy w a grupie mozna wycinac przedni pas (taki waski pasek) zeby udroznic dolot powietrza do dolotu ?
Ja wiem, że w A-grupowych CC można było wiercić dziury w zderzakach, ale czy można w pasie przednim? Hmm.. dobre pytanie.106 - Czw 03 Wrz, 2009 stac sie nic nie stanie, ale jak ktos zauwazy to na BK2 polecisz, mozna to podciagnac
pod modyfikacje nadwozia, redukcje masy, zmiany w elementach konstrukcyjnych itpBad-i - Czw 03 Wrz, 2009 tez mi sie tak wlasnie wydaje, w sumie przy zamknietej masce tego nie widac, ale wystarczy ze otworza i nad chlodnica bedzie widoczny maly bo maly ale wyciety kawalek blachy.
choook zostawie tak jak jest i pojade na rolki, ciekawe czy ten magiczny dolot cos da CHRZANEK - Czw 03 Wrz, 2009
martin.h napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Pytanie do Chrzanka, czy w a grupie mozna wycinac przedni pas (taki waski pasek) zeby udroznic dolot powietrza do dolotu ?
Ja wiem, że w A-grupowych CC można było wiercić dziury w zderzakach, ale czy można w pasie przednim? Hmm.. dobre pytanie.
W CC można bo przewiduje to homologacja.
Ale wtedy trzeba wyciąć wszystkie otwory jakie powinny być czyli:
-2 otwory prostokątne w miejscu tablicy rejestracyjnej
-trapezowe otwory po bokach zderzaka
-udrożnienie "ślepych" kratek zderzaka
Natomiast w homo 106 czegoś takiego ni mo.fydi - Wto 22 Wrz, 2009 martin.h, i jak będzie jakiś zakup grupowy w najbliższym czasie?martin.h - Wto 22 Wrz, 2009 Może coś ogarnę jeszcze przed świętami tzn. październik/listopad. Muszę tylko sprawdzić co mają ciekawego Loko - Wto 22 Wrz, 2009 Ej karwa, bo ja nadal nie zapłaciłem za przesyłkę, chętnie bym już to zrobił, bo za chwile zapomnę o tym już całkiem. Hu de fak end hał macz: Komu i ile mam przelać, prosze o PWmartin.h - Wto 22 Wrz, 2009 UWAGA! ROBIMY ZAKUP GRUPOWY VOL.2
Do połowy października czyli 15.10 (czwartek) można wpisywać co kto potrzebuje, prosiłbym o wklejanie linków, bo wtedy wiadomo o co chodzi. Jeśli będzie nas wystarczająco dużo, to puszczę zamówienie. Ważne aby uzbierało nas się dość dużo, żeby nie płacić za przesyłkę.martin.h - Wto 22 Wrz, 2009
Loko napisał/a:
Ej karwa, bo ja nadal nie zapłaciłem za przesyłkę, chętnie bym już to zrobił, bo za chwile zapomnę o tym już całkiem. Hu de fak end hał macz: Komu i ile mam przelać, prosze o PW
Widzisz sprawa jest taka, że Nox wcale nie chce tej kasy A jak sprężyny, założyłeś?fydi - Wto 22 Wrz, 2009 no to git ja pierwszy
Widzisz sprawa jest taka, że Nox wcale nie chce tej kasy
moze trzeba mu doyebać ?? Loko - Wto 22 Wrz, 2009
martin.h napisał/a:
Loko napisał/a:
Ej karwa, bo ja nadal nie zapłaciłem za przesyłkę, chętnie bym już to zrobił, bo za chwile zapomnę o tym już całkiem. Hu de fak end hał macz: Komu i ile mam przelać, prosze o PW
Widzisz sprawa jest taka, że Nox wcale nie chce tej kasy A jak sprężyny, założyłeś?
No to jakieś jaja.
Jeszcze nie wpadłem troche w wir i totalnie nie mam czasu żeby je założyć.nox - Wto 22 Wrz, 2009 Qarwa zapomniałem znowu
Jutro to podlicze i prześle to MArtina Loko - Wto 22 Wrz, 2009
Bad-i napisał/a:
martin.h napisał/a:
Widzisz sprawa jest taka, że Nox wcale nie chce tej kasy
moze trzeba mu doyebać ??
Karwa zazwyczaj dojebuje się jak ktoś kasy nie chce oddać, no ale mozemy zrobić wyjątek i zrobić to na odwrót martin.h - Wto 22 Wrz, 2009 Właśnie byłem na stronce Kam Racing, są nowości m.in. pojawiły się graty do R5, Megane i do Fiesty.