ja jebie będziemy sie koniowac przy aucie którym nie można jeździć, to tak jak ze striptizerką , pomacha tylkiem, cyckami i nic
Mick - Pon 06 Lip, 2009 to kiepsko u was skoro nic ze striptizerką nie możecie zrobić michool_vt - Pon 06 Lip, 2009 nie ma vtec nie ma ruchania
baaaaaaaaartek? co z tobą? jedziesz z nami?106 - Pon 06 Lip, 2009 yyyy chyba sie nie wyrobie.... jeszcze w pracy... to moze next time fydi - Pon 06 Lip, 2009 FAT TUNING! BITCH! michool_vt - Pon 06 Lip, 2009
fydi napisał/a:
FAT TUNING! BITCH!
williams podoba mi sie masakrycznie od dzis!
ps. zbieram kase -> jade do keja z beczka piwa -> siłka/rower -> szukamy willa fydi - Pon 06 Lip, 2009 Średnica komina 9cm! Taka sam jak u michoola czy ktoś nas przebije?Maciusiowy - Pon 06 Lip, 2009 fajny williams, fajne klapki kubas - Pon 06 Lip, 2009 widac ze francuz bo odrazu sie zabraliscie za remont silnika
gratulacje jeszcze raz !michool_vt - Pon 06 Lip, 2009
Maciusiowy napisał/a:
fajne klapki
przygladalem sie uwaznie , to najwyzszy model abiadosa!!!!
Maciusiowy napisał/a:
fajny williams
masakrycznie bombastyczny!!! 106 - Pon 06 Lip, 2009 gdzie jest zdjecie plakietki łiliams??? ja sie pytam gdzie??
mistrzmichool_vt - Pon 06 Lip, 2009
106 napisał/a:
gdzie jest zdjecie plakietki łiliams??? ja sie pytam gdzie??
jest naklejka
to tylko telefon , daj mu szanse
kuref jak moglem nie pstryknac plakietki...
nr 3922106 - Pon 06 Lip, 2009 to najwazniejsze w tym samochodzie
Michał - Pon 06 Lip, 2009 stary, gratulacje !!
nie jestem za willim za bardzo ale twoj mi sie super podoba !!fydi - Pon 06 Lip, 2009
Cytat:
nie jestem za willim za bardzo ale twoj mi sie super podoba !!
dlatego że jest FAT TUNING? Dziękuje wszystkim! Dzięki k-mart and family! <jupi>