Stf - Pią 13 Cze, 2008 a mi się wydaje, że problem leży bliżej sfery mentalnej polskich piłkarzy.Vlodarsky - Pią 13 Cze, 2008 Powinien być jeden ośrodek piłki nożnej w którym były by wszystkie te rzeczy o których mówi Kondzio: trenerzy, boiska, porządne szatnie, zaplecze medyczne, wszelkie pomiary wydolnościowe, sale do oamawiania teorii, psycholożki, masażyści i ekipa typów którzy wyłapywali by talenty z całej polski tylko po to, żeby ich wytrenować na prawdziwych maderfakerów !!Vlodarsky - Pią 13 Cze, 2008
Stf napisał/a:
a mi się wydaje, że problem leży bliżej sfery mentalnej polskich piłkarzy.
wg mnie wszyscy tu mają rację i problem po części jest w każdej z tych kwestiidzik - Pią 13 Cze, 2008
Stf napisał/a:
przegrali, jak zwykle są winni (jak nie E. Górniak to sędzia), bo przecież sami piłkarze grali wyśmienicie.
Bez przesady, z Niemcami przegrali bo byli gorsi, tutaj bylo inaczej.
Autriacy nie wykorzystali fatalnej obrony, mieli na to cala pierwsza polowe, my zdobylismy bramke drugim strzalem na bramke, to jest szczescie, ale pilka sama sie tam nie znalazla.
W drugiej polowie mielismy szanse by zdobyc gole, ale taka jest pilka ze za checi i sytuacje podbramkowe punktow nie przyznaja.
Karny w takim momencie powinien byc podyktowany w sytuacji ktora nie budzi zadnych watpliwosci, a wiecej okazji do odgwizadania przewinienia dawali austriacy.
Boniek dobrze powiedzial, sedzia szukal karnego i znalazl. W polu karnym ciagneli sie za koszulki przy kazdej akcji i problemu nie bylo.Stf - Pią 13 Cze, 2008 ja nie rozumiem ... Czy naprawdę uważacie, że polska drużyna przedstawia wysoki poziom gry? i łudzicie się na wyniki z kosmosu ? Fakt. Przeważaliśmy wczoraj w drugiej połowie, ale w pierwszych 30 minutach I połowy Austria - tak na dobrą sprawę drużyna, która pewnie nie utrzymałaby się w II lidze w pl robiła z nas "wiatrak". Wyglądało to poniżająco. Dobrze, że w drugiej połowie Polacy coś zagrali i pokazali jak bardzo słabą drużyną jest Austria.dzik - Pią 13 Cze, 2008 Inaczej, Autriacy nie potrafili sami zdobyc bramki, sedzia praktycznie sam ja musial do siatki wlozyc.Anonymous - Pią 13 Cze, 2008 hhehehe kurwa czego ludzie nie wymysla http://pl.youtube.com/watch?v=X-R-XSIUVYEBaRtO_206GT - Pią 13 Cze, 2008 dobry mecz jest teraz, Rumunia - Włochy
Makarony cisna caly czas ale nie moga strzelic bramki.. poszly 2 kontry rumunow i byl slupek a drugi strzal wyciagnal Buffon. Bramkarz rumunski wyczynia cuda i wyjmuje pewne bramki ide na druga poloweBaRtO_206GT - Pią 13 Cze, 2008
mAbZ napisał/a:
Marcel 08 napisał/a:
a ty polak czy szwed w koncu jestes ??
jak ci szwedzkie komentarze przeszkadzaja to moze kup sobie cyfrowy polsat ....
Jak się masz czepiać dla samego czepiania to mogę ci dać na psychologa
mabz wez sie czlowieku odpier.dol i spierd.alaj na szwedzkie forum o Hondach!!!
Po raz kolejny apeluje do czerwonych o usuniecie tego czlowieka z forum, bo mnie (i nie tylko mnie) krew zalewa jak czytam co on wypisuje.kubas - Pią 13 Cze, 2008 bartek luziiiiiiiiikkk chyba troche zbyt sie uniosles... to tylko forum i to tylko glupie mecze a wy sie tak podniecacie.....BaRtO_206GT - Pią 13 Cze, 2008 Yeah 1:1!!!
Wlosi cisna a rumuni strzelaja!! bedzie nerwowa koncowka!!strick - Pią 13 Cze, 2008 wow
Buffon obronił karnego Mutu!!Anonymous - Pią 13 Cze, 2008 ale karniaka wyłapał!!!! niezły jestBaRtO_206GT - Pią 13 Cze, 2008 Wielki mecz bramkarzy! Buffon wyciagnal karnego, a Lobont wychodzil obronna reka z sytuacji w ktorych wydawalo sie ze bedzie bramka!! Brawo dla Rumunow i szkoda niewykorzystanego karnego bo moga byc niespodzianka w grupie "smierci"
ufff co za emocje, a zaraz mecz Holandia : Francja!!Anonymous - Pią 13 Cze, 2008 i Rumunia ładnie zagrała, i włochom i francuzom dokopała tak trzymać , lubię powiew świeżości i ducha walki, o to chodzi , dobry meczyk
Roger do Hiszpanii?
Hiszpańskie kluby zainteresowane Brazylijczykiem tak się robi karierę na starym kontynencie