kubas - Pon 05 Sty, 2009 Mozna i tak tylko wtedy trzeba ladnie kontrowac kierownica i recznym. Mnie tam reka boli od zaciagania rekawa przez dluzszy czas.... chyba ze by hydrauliczna lapa byla to inna sprawa.Anonymous - Pon 05 Sty, 2009 Imo na początek ręczny tak, ale z czasem starać się odchodzić od tego.
qbus napisał/a:
z lewa na hamulcu przeleciec dwoch patelni (ala walimskie np)
Ja tak właśnie przeleciałem walim(na suchym), tylko nikt nie widział
Dużo zależy też od tego jak ustawiony masz balans hamulca.
kubas napisał/a:
Mnie tam reka boli od zaciagania rekawa przez dluzszy czas
Chyba od "jazdy na ręcznym"
kubas napisał/a:
hehehe a ja jak odpuscilem gaz to spotkalem sie z 10 cm kraweznikiem i stalowka od chrzanka sie troche pogiela
Bo Ty pipa jesteś
CHRZANEK - Pon 05 Sty, 2009 pP - jak się nie boisz to możemy się spotkać i pojeździć troszkę po jakimś placu.
Podejrzewam że ABS ci przeszkadza...PieQt - Pon 05 Sty, 2009
kubas napisał/a:
NIE RECZNY NIE NIE NIE RZECZNY ZLO !
lewa noga sobie dociazasz przod samochod jak ci nie chce skrecic i jest git wtedy !
andre sie nie zna nie sluchaj go ! w csa tez jest cienki !
to ja chciałbym zobaczyć w mojej astrze to LFB
jak wyjechałem w sobotę w nocy (prawie 2h mnie nie było w domu ) to tylko jedno mogłem zrobić - przesadzać i ratować się ręcznym Anonymous - Pon 05 Sty, 2009 ABS to zuooooooooooooooooooooopP - Pon 05 Sty, 2009
CHRZANEK napisał/a:
możemy się spotkać i pojeździć troszkę po jakimś placu.
bardzo chętnie bardzo chętnie
uczyć się muszę a od takiego nauczycile to 2 razy efektywniej
masz jakąs propozycję placu??
moze ktoś jeszcze chce dołączyć?
taki spocik?Bartli - Pon 05 Sty, 2009 W Warszawie na Cargo jest całkiem fajnie. Spory plac, i LGS postawił taki wielkie pachołek
Jakby było jakieś forumowe ślizganko, to ja chętnie dołączę i popatrzę czym to się je TomsoN - Pon 05 Sty, 2009 Ja juz z 3 razy byłem na C poslizgac sie tej zimy. Dzisiaj tylko po malych uliczkach nieodsniezonych.
Nie mam ręcznego w dodatku... CHRZANEK - Pon 05 Sty, 2009
pP napisał/a:
masz jakąs propozycję placu??
Nie mam, może ul Karowa ??
(ok żarcik )
Coś się opracuje - choć chłopaki na śląsku mają przednią miejscówkę
pP może zaproponuj jakiś termin i... działamy PieQt - Pon 05 Sty, 2009 w sobotę jak powalony śmigałem ulicami - wszystkie były mega zasypane. Wszyscy do domów, a ja z domu - to już jest patologia pP - Pon 05 Sty, 2009
CHRZANEK napisał/a:
pP może zaproponuj jakiś termin i... działamy
mi w tym tygodniu pasuje każdy wieczór po 18 w powszednie (oczywiście jutro odpada bo kosz), ew sobota od 13 , niedziela cały dzień mam egz na uczelni
a plac to może być cargo skoro tam bezpiecznie i fajnieMłody Papież - Wto 06 Sty, 2009 co Wy wiecie o 'zimowym upalaniu'... z tymi swoimi marnymi fwd
CHRZANEK napisał/a:
Coś się opracuje - choć chłopaki na śląsku mają przednią miejscówkę
zapraszamy!
Anonymous - Wto 06 Sty, 2009 wczoraj troche slizgalem sie po parkingu przy centrum logistycznym, niestety wysepki byly za blisko
no cóż, zdarza się. belka się zegła, felga troche porysowana ale chyba bedzie zyć, twarda sztuka z niej. belke mam juz zarezerwowana i do konca tygodnia mam ją mieć, wymiane szykuje na przyszly tydzien.kubas - Wto 06 Sty, 2009 tak to bywa Niemy - Wto 06 Sty, 2009 o fuck, nie zazdroszczę