HH.ORG na Torze - Karting - VI el. xx kwietnia 2009 ???
Anonymous - Śro 22 Sie, 2007
Michał napisał/a:
Jaki tor, i kiedy ??
a to apropo wt :566:KonradMK - Śro 22 Sie, 2007 no własnie, bo ja już zapomniałem gdzie mamy tą rezerwacjęAnonymous - Śro 22 Sie, 2007 Carefour Bemowo = parking poziom chyba 3
jak się dasz przejechać mustangiem (tzn nie siebie) Anonymous - Czw 23 Sie, 2007
KonradMK napisał/a:
kubag napisał/a:
Mozna sie przyłaczyc??
jak się dasz przejechać mustangiem (tzn nie siebie)
jak PRZYJEDZIE i sa sie PRZEJECHAC (ale nie siebie) KonradMK - Czw 23 Sie, 2007 słusznieMichał - Czw 23 Sie, 2007 osrać mustanga, 306 gti-6 to jest to !!CHRZANEK - Pon 27 Sie, 2007 Elo ziomy! Big prośba od Chrzanka:
Od jutra rana nie mam dostepu do netu bo bede na szkoleniu.
Gdyby coś uleglo zmianie to zadzwoncie do mnie - plisssssssssss
A poza tym to do zobaczenia mordy moje kochane KonradMK - Pon 27 Sie, 2007 spoko, ja ci dam znaćBad-i - Pon 27 Sie, 2007 dzisiaj stanolem na wadze jak Kubica po wyscigu i sie troche przerazilem.....
Bez kasku i HANSA a 11x KG siedzi - chyba jutro nie wygram z anoreksjaAnonymous - Pon 27 Sie, 2007 Zanim wystartuje chcialbym zglosic oficjalny protest niezgodnosci z regu laminem!!!!!!!!!!!!!!! :569:
A mianowicie: Punkt 2 regulaminu podpunkt 3 mowi o tym iz zawody beda rozgrywac sie na torze blucity, a wtorkowa eliminacja jest ustalona na bemowie.
Prosze o decyzje w sprawie mojego protestu. <lol>