To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [grupowo] Fotele SPEED

kubas - Wto 13 Lis, 2007

k-mart a poduszek nie chcesz ani wstawek ze skory ?
k-mart - Wto 13 Lis, 2007

Nie wiem czy chce, a warto? :D
kubas - Wto 13 Lis, 2007

nie wiem niech sie wypowie ktos kto ma. mysle ze wstawki ze skory to warto a apropo poduszek hmm 15 zeta takze nie wiem sam tez sie nad nimi zastanawiam. A i jeszcze jedna kwestia k-mart wysylka do szwajcari ?
k-mart - Wto 13 Lis, 2007

Nie, wysylka do Lublina.
No jesli warto to wchodze w wstawki i poduszki. :)

Loko - Śro 14 Lis, 2007

Wstawki ze skóry wg mnie przydatne, bo to jest jednak miejsce gdzie najczesciej się obciera fotel. Poduszki ledźwiowe tez mam ale nie jestem w stanie powiedzieć co dają, bo nigdy ich nie odpinałem i nie wiem jak sie siedzi w fotelu bez nich :)
mi - Śro 14 Lis, 2007

w najczulszych miejscach i tak jest mocniejszy materiał, więc wstawki nie są chyba niezbędne
Fotel na szynach fabrycznych ma ten feler, że będzie nieco luzu miał, nie będzie tak kozacko jak dajrekt do podłogi - max sztywno

CHRZANEK - Śro 14 Lis, 2007

mi napisał/a:
Fotel na szynach fabrycznych ma ten feler, że będzie nieco luzu miał

Wiem o tym, ale mimo wszystko chce zachowac odrobinę funkcjonalności.
Co do wstawek ze skóry i poduszek to ja to olewam. Niepotrzebuje tego.

mi - Śro 14 Lis, 2007

CHRZANEK napisał/a:
Co do wstawek ze skóry i poduszek to ja to olewam. Niepotrzebuje tego.

jesteś taki twardy, podziwiam Cię :D
Funkcjonalność fabrycznych szyn jest raczej niepodważalna, zwłaszcza jeśli nie Ty jeden jeździsz swym pojazdem

kubas - Wto 20 Lis, 2007

Ok ziomy termin sie powoli zbliza takze mysle ze juz kazdy moze mi wyslac pw z tym co chce jaka wersja kolorystyczna itp. Na forum omowmy kwestie wplaty pieniedzy. Czy kazdy osobno czy wszyscy do mnie na konto i ja jeden przelew robie. Ustalmy termin wplaty pieniedzy do 7 grudnia. Freeman, dzik i wasq dopiszcie do listy co dokladnie chcecie albo pw do mnie. Pozdro
mi - Wto 20 Lis, 2007

jeszcze jedno pytanie - kto odbiera osobiście?
dzik - Wto 20 Lis, 2007

1) kubas - Bydgoszcz 1 szt rc
2) wasq - łódź 1 szt
3) saxorulez 2 szt rc plus pasy 4pkt
4) chrzanek - 2szt rc kolor CZARNY
5) FreeMan - 2 sztuki jakie ?
6) Dzik 2szt rc CZARNE + wlasne logo, poduszki, 2x szyny, 2x 4pkt
7) k-mart 1 szt RC czarny + pasy 4pkt + szyny (nie wiem jakie, musza pasowac do R5), (logo mam nadzieje ze razem jakies wymyslimy)
8) dżony - 1szt rc plus dolna przelotka, pasy 5pkt, szyny, wstawki ze skory, czarne pasy 5pkt, poduszki, plus ewentualne logo
9) mi 1 szt rc + przelotka dolna + pasy 5 pkt czarne + szyny (nie wiem jeszcze jak z logo, poduszkami i obszyciem drugiego)
10) p106rallye 1szt rc + 1szt xrc lub wrc
11) Barto - 1szt S2/WRC jeszcze dam znad dokladnie ktory plus mocowanie

saxorulez - Wto 20 Lis, 2007

1) kubas - Bydgoszcz 1 szt rc
2) wasq - łódź 1 szt
3) saxorulez 2 szt rc, czarne, przesyłka, plus pasy 4pkt
4) chrzanek - 2szt rc kolor CZARNY
5) FreeMan - 2 sztuki jakie ?
6) Dzik 2szt rc CZARNE + wlasne logo, poduszki, 2x szyny, 2x 4pkt
7) k-mart 1 szt RC czarny + pasy 4pkt + szyny (nie wiem jakie, musza pasowac do R5), (logo mam nadzieje ze razem jakies wymyslimy)
8) dżony - 1szt rc plus dolna przelotka, pasy 5pkt, szyny, wstawki ze skory, czarne pasy 5pkt, poduszki, plus ewentualne logo
9) mi 1 szt rc + przelotka dolna + pasy 5 pkt czarne + szyny (nie wiem jeszcze jak z logo, poduszkami i obszyciem drugiego)
10) p106rallye 1szt rc + 1szt xrc lub wrc
11) Barto - 1szt S2/WRC jeszcze dam znad dokladnie ktory plus mocowanie[/quote]

kubas - Wto 20 Lis, 2007

Dziku mocowania sa takie http://allegro.pl/item270...rco_recaro.html nie wiem czy to bedzie pasowalo do r5 zobacz czy cos z tego wyrzezbisz.

JAK ROBIMY Z KASA KAZDY SAM WPLACA ?

qbus - Wto 20 Lis, 2007

imo prosciej jakby kazdy sam... do kiedy dajemy znac co dokladnie chcemy? bo jeszcze sie nie przymierzylem... ale jesli sie okaze ze speed 2 nie jest za szeroki to po co przeplacac... chyba ze jest opcja odbioru osobistego/tzn przymierzenia u goscia na miejscu fotela i wtedy wybrania takiego jak nam pasuje? dla mnie do skoczowa to nie jest problem podjechac bo moge to powiazac ze sprawami "sluzbowymi":) tylko ze poprostu jechalbym juz z pieniedzmi w kieszeni.
kubas - Wto 20 Lis, 2007

Hmm nie wiem czy jest opcja odbioru na miejscu. Jesli zamowimy tyle foteli to czas realizacji zamowienia to 2 tygodnie. Watpie zeby na miejscu mieli wszystkie wersje kolorystyczne np.