Michał - Pią 03 Mar, 2006 za 12 tysiów znajdziesz. Jeśli saxo to szukaj I ph. a napewno znajdziesz.
PS. po przejsciu z dizla na saxo troche sie zszokujesz jesli chodzi o wizyty na stacji Grzesiek VTS - Pią 03 Mar, 2006 Co do saxo to jest chyba jedno do sprzedania przynajmniej bylo 1.6 16v z 1996-97 roku ??? cena nie znana ale moge zapytacJakarti - Pią 03 Mar, 2006 witam i ja i powodzenia w nabywaniu aytka Anonymous - Śro 15 Mar, 2006 witam wszystkich mam na imię Marek, mieszkam w małej miejscowości na południu Polski. Moim samochodzikiem jest skoda favorit. To chyba hatchback nie? Silnik mam zeswapowany od 125p 1.5 mpi więc dobrze wgniata. pozdrówkaPiTT - Śro 15 Mar, 2006 Witamy Cię Marku z małej miejscowości na południu Polski
Opisz bardziej swojego hot hatcha
Mówisz że po swapie na 1.5 MPI mocno wgniata?
A jak reszta podzespołów, wytrzyma takiego swapa?Anonymous - Śro 15 Mar, 2006 No staaary - nie wyobrażasz sobie jak 60KM może wgniatać... aż fotele się obrywają :diabel:Anonymous - Śro 15 Mar, 2006 silnik ma 75 KM, sprężyny obciąłem o 20 mm, amorki nówki REKORD. Opony 145/70/13 też trochę amortyzująAnonymous - Śro 15 Mar, 2006 cmentarze są pełne tych co obcinali sprężyny... :562:anjas - Śro 15 Mar, 2006 Cześć Wudzitsu.
Gdzie dokładnie znajduje się Twoja miejscowość, bo google nic nie wie na jej temat?pcs - Śro 15 Mar, 2006 buhaha, a jak sie swapuje wzdluzny silnik napedzajacy kola tylne do favorit gdzie silnik siedzi poprzecznie i napedza kola przednie? ..... To ja juz wolalem logujacych sie jako laseczki..saxorulez - Czw 16 Mar, 2006 rany.. pierwsze ostrzeżenie Anonymous - Pon 03 Kwi, 2006 Witam to moj pierwszy post na tym forum wiec wypada sie przywitac
Mam na imie Tomek jezdze od lipca zeszlego roku Goraca Czarna Czeszka Skoda Fabia RS
to by bylo na tyle mam nadzieje ze pobyt na tym forum bedzie mily
tymczasem Jakarti - Pon 03 Kwi, 2006 witamy - i ja osobiscie gratuluje ogarniecia bo przystapilo do nas ostatnio sporo ludzi, a nikt sie nie przywital takze milego u nas pobytuLoko - Pon 03 Kwi, 2006 Pozdrawiam i witam, miło widzieć, użytkownika z krakowa Anonymous - Pon 03 Kwi, 2006 Mnie rowniez
o forum dowiedzialem sie przez przypadek gdzies ktos cos napomknal a nazwa jest arcy ciekawa wiec zaryzykowalem i jestem