To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Dylemat przy zakupie nowego auta z grupy VAG

dzik - Pią 04 Wrz, 2015

OPC kosztuje >200 napedy maja fatalne opinie a osiagi marne. Polecam test na autocentrum.
B-Rey - Pią 04 Wrz, 2015

Dobra, bo widzę, że wielki problem się kurwa zrobił!!!

dzik, powiedz co wyszło

dzik - Nie 06 Wrz, 2015

Na wykresie zabrakło superba i passata w wersji 280 :>

Pooglądałem c-klasę jak Miniac radził, ale to zupełnie nie moja bajka.
Małe i wnętrze totalnie nie w moim guście.

Anonymous - Nie 06 Wrz, 2015

dzik, a czy nie uwazasz ze zycie jest za krotkie by jezdzic nudnymi autami ;D

Wczoraj spotkałem na Wiśle kumpla, kupił sobie EvoX w automacie bo jest idealnym dupowozem :) Wcześniej miał Imprezę Type-RA ;)

Może by zmienić nazwę forum na Hotcap.org ?

dzik - Nie 06 Wrz, 2015

Justynko, weź sp***. Moja oferta twój pseudo hh kontra mój obecny dupowóz nadal aktualna, stawiasz się czy dalej pierd* głupoty.

:rotfl:

A załadujesz pełny bagażnik i włączysz tryb eco? ;D

Sorry, ale mdlą mnie takie rozkminki, co kupić, wygodne fotele, ten pali tyle, tamten przewiezie pralkę, tutaj mam 1,3% rabatu, tam fajny czerwony kolor i gratis dają płytę Papa Dance.

Jeśli miałbym kupić samochód to idę i kupuję, a tym bardziej nie pytam na forum HH.org. To tak jakbyś szukał wędki na forum modelarskim... :]

PiTT - Nie 06 Wrz, 2015

bzdura :)
zanim kupisz auto zawsze musisz sie utwierdzic w wyborze... przynajmniej jesli wybor nie jest oczywisty bo jak kupujesz nowe auto na gwarancji to faktycznie tu mozna isc i po prostu wybrac co sie podoba
ale mysle ze jednak wiekszosc ludzi poszukujaca HH zajrzy na forum i poczyta o usterkach saxo vts albo clio sporta... po to zreszta bylo zawsze to forum a ze lata leca to i nowe dylematy sie pojawily, np takie jakie kombi wybrac :D
dla mnie to luzna gadka, zupelnie poza specyfika forum, wymiana zdan jak przy piwie z kumplami
nie wiem czemu jest to zle postrzegane
wszystko jest w normie dopóki nie zacznie sie gadka w stylu superb w kombi jest lepszym autem niz golf gti :D

Przecież jest lepszym niż pseudo HH Fiesta ST :rotfl: Wbija w fotel niczym F16 :lol2:

hmmm,ale dla niektórych superb w kombi jest lepszym autem niz gti :D
dzik - Nie 06 Wrz, 2015

Justine napisał/a:

Sorry, ale mdlą mnie takie rozkminki, co kupić, wygodne fotele, ten pali tyle, tamten przewiezie pralkę, tutaj mam 1,3% rabatu, tam fajny czerwony kolor i gratis dają płytę Papa Dance.

To nie zaglądaj do tego wątku, tak ciężko to zrozumieć? Ciebie szczególnie o zdanie nie pytam bo swój gust przedstawiasz swoim wyborem.

Zrozum dzieciaku że jesteśmy na tym forum od wielu lat, tak się składa że mam w garażu jeszcze trzy samochody które bardziej zasługują na słowo HH niż twój ulep.

rabarbar napisał/a:
hmmm,ale dla niektórych superb w kombi jest lepszym autem niz gti :D

W golfie mi się zajebiście siedzi i gdyby nie potrzeba latania z dzieciakiem to pewnie by był gti lub R-ka. A swoją droga superb idzie lepiej niż gti ;D
W sobotę jeździłem superbem, chyba piąty czy szósty raz. Kurwa, specjalnie zjebali fotele by coś musiało w dupę uwierac po wyborze. Skórzane są całkowiecie do dupy, płaskie, źle wyprofilowane. Żona narzekała na dupę po 10km jazdy. Materiałowe lepiej, tzn nie uwierają.
Ale jeden sprzedawczyk w wimaru na modlińskiej to niezły autorytet, zapewniał mnie że jedziemy wersją 4x4 działanie ASR tłumaczył "włączeniem napędu" i tłumaczył że brak widocznego napędu przy tylnej osi nie wyklucza że jest. :rotfl:

kurde to naprawde duzego masz tego dzieciaka skoro do golfa kombi nie wejdzie :D
dzik - Nie 06 Wrz, 2015

rabarbar napisał/a:
kurde to naprawde duzego masz tego dzieciaka skoro do golfa kombi nie wejdzie :D

Nie ma gti w kombi ;D
Wiem, jest R-ka ale musiałbym to na żywo zobaczyć.

Nie jechałem też R-ką i nie wiem czy nie jest upierdliwa w dłuższych trasach, latam czasem ponad 1000km dziennie i nie chcę by po 8h na tempomacie przy 160 łeb nie puchł.

I powtarzam, to nie zamast HH tylko do wożenia dupy z rodziną. HH są i będzie więcej ale teraz rozkminka dla rodziny. Bo oczywiście jak wrzucę info co kupiłem to będzie 101 postów "lepiej było brać..."

Jutro jadę oglądać jedną sztukę od ręki, mam nadzieję że dojdziemy do porozumienia.

PiTT - Nie 06 Wrz, 2015

dziku, skoro fotele Ci nie pasuja to na serio nie idz w tym kierunku
mialem tak przy lexie, podczas jazdy probnej nie pasowaly mi 2 rzeczy
fotele i skrzynia
od wyjechania z salonu nie dawalo mi to spokoju, po prostu dupa bolala nawet po krotkich odcinkach po miescie i fatalna skrzynia do ktorej sie nie przyzwyczailem...
wiec jesli cos juz Cie denerwuje na jezdzie testowej to gwarantuje Ci ze sie nie przyzwyczaisz a tylko sie to wzmocni :)

dalej masz renówki?