HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
Anonymous - Czw 03 Maj, 2012 w ramach jeszcze jasności ..... NW nie trzeba mieć?Rasputin - Czw 03 Maj, 2012 Lepiej mieć budzik - Czw 03 Maj, 2012 Mogę się na torze spytać ale wolę się upewnić - mogłby mnie ktoś po torze w sobote podrzucić na PKP Poznań na 19?
Tor jest do 16,niby 3h później ale lepiej wiedzieć na czym się stoi.
Albo czy ktoś wraca przez Wrocław EmerytRs2 - Czw 03 Maj, 2012 mam strasznie doyebane auto, 8 kół przy takim zglebieniu to lekka przesada, najgorsze jest to, że auto nie zatankowane, proponowałbym ogarnąć też przystanki na tankowanie itd.no name - Czw 03 Maj, 2012
EmerytRs2 napisał/a:
proponowałbym ogarnąć też przystanki na tankowanie itd.
Coś Ci podpowiem z doświadczenia,
kończy się waha to się zatrzymujecie i dolewacie
Macie cb w autach ?Anonymous - Czw 03 Maj, 2012 ziom ja też mam 8 kół i jeszcze bonczka, kratę browaru, 2 torby i lodówkę, żabę i trochę kluczy kamil - Czw 03 Maj, 2012 ziom, 5 kół, żaba, narzędzia i eM
ja mam 1/2 baku, więc w połowie drogi się pewnie zatrzymamM - Czw 03 Maj, 2012 Będzie gitara, zawsze jest.
Muszę jeszcze gpsy pokonfigurować, poinstalować racechrony, skompletować karty microsd a tak mi się strasznie nie chce bo gorąco jest.kamil - Czw 03 Maj, 2012 zrób to w lodówce lub łazience
Ty mieszkasz tam niedaleko Wilsona ? Tam gdzie kiedyś podjechałem z Pittem ? Podaj adres Kenet - Czw 03 Maj, 2012 Ja yebie, moja współtowarzyszka nie jedzie, ziom w rezerwie też się wykruszył. Samotność mi pisana.
Jutro rano po 8 zmieniam klocki później o 10 jadę na przekładkę Pederali i powinienen na 12 sie wyrobić, ale mogę się spóźnić, także in touch bo znając życie to się nie wyrobie.no name - Czw 03 Maj, 2012 Jak patrzę na Wasze kłopoty z wyjazdem to mi Was żal,
pierdzielcie to i nie jedźcie
Ja miałem zajefajną propozycję od roj-a by z nim jechać
ale za krótko się znamy i nie wiem co lubi M - Czw 03 Maj, 2012 Noname dajesz no name - Czw 03 Maj, 2012
M napisał/a:
Noname dajesz
Już bym był spakowany i czekał ale na prawdę nie mogę.
Mam jutro pokazać się w potencjalnie przyszłej pracy,
z Marcelem jestem umówiony jak wrócicie więc w razie gdy
nic Nam nie wyjdzie wspólnie to muszę łapać co się napotacza.kamil - Czw 03 Maj, 2012 Roj lubi na ostro spoon - Czw 03 Maj, 2012
Marcel napisał/a:
ziom ja też mam 8 kół i jeszcze bonczka, kratę browaru, 2 torby i lodówkę, żabę i trochę kluczy