zefir - Czw 30 Gru, 2010 da rade nim wygrywac te race carowe wyscigi?? bo jak cos tez se go pokupie Bad-i - Czw 30 Gru, 2010
zefir napisał/a:
da rade nim wygrywac te race carowe wyscigi?? bo jak cos tez se go pokupie
lepiej pozyczyc na jeden wieczor zefir - Czw 30 Gru, 2010 dobraaaa to pozyczcie na jeden wieczor:) oddam z gratisami Anonymous - Czw 30 Gru, 2010
Cartoon napisał/a:
Dorobiłem się pierwszego racecara 990KM i 850kg
pożycz pls Cartoon - Czw 30 Gru, 2010 zefir, wysłany pP - Pią 31 Gru, 2010 kupiłem gt5..
kufa jak to się wolno ładuje..menu jest mega zamotane jak dla mnie..
na razie mam 10 level..zresztą kij im w nos..
kiedy gramy po sieci wszyscy takimi samymi furami (np. clio sportem lub 106 rallye)?zefir - Pią 31 Gru, 2010 cartoon dzieki za fure, zglos sie do jakiego mojego tematu bo pomuka
fura miszcz kocur, troche ciezko ogarnia sie , ale jak juz sie pocisnie to idzie jak przeciag Cartoon - Pią 31 Gru, 2010 jak już poprzechodzisz to do zwrotu
Mam jeszcze zondę R zrobioną na >900KM - to dopiero się ciężko prowadzi zefir - Pią 31 Gru, 2010 spoko mam ponad 800km Enzo )) znam bol
furka ofkors oddana ) a ma ktos jakiegos Dtm'a?? uzyczyc na 30 min potrzbuje do tego eksperckiego wyscigu Bad-i - Sob 01 Sty, 2011
zefir napisał/a:
spoko mam ponad 800km Enzo )) znam bol
furka ofkors oddana ) a ma ktos jakiegos Dtm'a?? uzyczyc na 30 min potrzbuje do tego eksperckiego wyscigu
moj seryjnie nie trzymajacy mocy Veyon 971 KM terez ma z 1150 i nadal nie ma bata na race cary. Na ostatnim kolku jestem pierwszy i w polowie ostatniego dostaje 20 sekund anjas - Sob 01 Sty, 2011 ponieważ GT5 mi się znudziło zacząłem grać w:
- Call of Duty Black Ops - multi fajne, misji nawet nie tykam.
- Dirt 2 - całkiem spoko arkadówka. W sumie można się pobawić. Wciągnęło mnie mocniej niż WRC.
- Red Dead Redemption - fajne to jest , dziki zachód rulez.
- Assassin Creed Brotherhood - może wreszcie się przekonam. Na razie zacząłem i mi się całkiem podoba. Mam nadzieję, że nie znudzi się po 2 godzinach grania tak jak pierwsza część
- The Fight - po ostatnich zakwasach boje się znów odpalić.
Na półce czeka Heavy Rain, którego nawet jeszcze nie widziałem i w sumie nieodpalane RUSE... Boje się zacząć, żeby za bardzo nie wciągnęło
Szkoda, że nie ma czasu na granie... ale jak znajdę godzinkę to odpalę Black Ops w multi albo Red Dead Redemption Bad-i - Sob 01 Sty, 2011
anjas napisał/a:
ponieważ GT5 mi się znudziło zacząłem grać w:
- Call of Duty Black Ops - multi fajne, misji nawet nie tykam.
he he co sie "urodzisz" to strzal od Bagiego anjas - Sob 01 Sty, 2011
Bad-i napisał/a:
he he co sie "urodzisz" to strzal od Bagiego
chętnie
kiedy gramy? Bad-i - Sob 01 Sty, 2011 a jest sens
tylko zebys pozniej nie zwalal na moj wolny internet, bo ja mimo posiadania interenetu na dyskietce i tak niszcze sytem. Ostatnio wygooglowalem ze Jarek wynalazl Yahoo.M - Sob 01 Sty, 2011 Ja słyszałem że to był jakiś ubek