niekoniecznie. po prostu chce wybrać najlepszy produkt żeby raz w sezonie miec pewnosc, ze jest najlepiej jak moglo byc w tej kasie
Pirania napisał/a:
Jak ktoś kupuje rower z hamulcami tarczowymi, amortyzatorami to rozumiem, że nie kupuje roweru do jeżdżenia po parku i do sklepu po bułki?
Myśle że tak, szczególnie w Warszawie.
Pirania napisał/a:
A tak jeszcze zbaczając z tematu, oglądaliśmy dobre rolki na ten sezon, bo sporo jeździmy - 1000zł trzeba najmarniej liczyć . co dwa miechy nowe kołka i łożyska 500zł. Piotrka nowe rolki do maratonów >1500zł
Jakarti, rower za 3000zł to jeszcze nie połka zawodowstwa.
Ale wy robicie na rolkach 10x wieksze przebiegi niż większość posiadaczy rowerów Jakarti - Pon 10 Mar, 2014 słyszałem, że ludzie mają trudniejszy start bo nie mają możliwości ale żeby się do nich dojebać za to, że mają możliwości i z nich korzystają to jest dopiero Polska Kamill - Pon 10 Mar, 2014
Jakarti napisał/a:
słyszałem, że ludzie mają trudniejszy start
To hartuje charakterJakarti - Pon 10 Mar, 2014 i tak i nie.
Kamill napisał/a:
To hartuje charakter
a o co w ogole chodzi? Kamill - Pon 10 Mar, 2014
Jakarti napisał/a:
i tak i nie.
Kamill napisał/a:
To hartuje charakter
a o co w ogole chodzi?
Kwiecień plecień, bo przeplata trochę zimy, trochę lataPiTT - Pon 10 Mar, 2014 kto napisal ze bede jezdzil na rowerze... powiesze go sobie na scianie
M - Pon 10 Mar, 2014 Fajna dyskusjaPirania - Pon 10 Mar, 2014 poznaliśmy taką ekipę rolkową, która na czele z jedna dziewczyna pojechała na Mazury 170km.. szosą na rolkach.
Pitt, uff no chyba, że tak Anonymous - Pon 10 Mar, 2014 Jakarti - Pon 10 Mar, 2014
Pirania napisał/a:
szosą na rolkach.
Pirania - Pon 10 Mar, 2014 Dokładnie. Masakra. Ale kondycja SZACUN... Kolumna podświetlona była co prawda i TIRowcy dawali sobie info na CB, ale i tak trzeba miec dobrze zryty beret M - Pon 10 Mar, 2014 Ale pośladkami to pewnie teraz może trzaskać orzechy, ajjjPirania - Pon 10 Mar, 2014 No roleczki dobrze pupę "robią" Qukie - Pon 10 Mar, 2014 Pitt, może się mylę, ale wydaje mi się, że:
- którego z tych rowerów byś nie kupił będziesz zadowolony,
- z drugiej strony, będziesz niezadowolony, bo mogłeś mieć inny, a kupiłeś ten...michool_vt - Pon 10 Mar, 2014
PiTT napisał/a:
kto napisal ze bede jezdzil na rowerze... powiesze go sobie na scianie